Δήμος Μεσσήνης: Τσώνης και Τσερπές ξανά μαζί

Δήμος Μεσσήνης: Τσώνης και Τσερπές ξανά μαζί

Στην πολιτική ποτέ μη λες ποτέ…

Ο Τάσος Τσερπές αποφάσισε να συμμετέχει τελικά στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, συνεργαζόμενος όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου, με τον Γιώργο Τσώνη.

Ειδικότερα ακολουθούν οι δηλώσεις των δύο ανδρών:

Δήλωση Τάσου Τσερπέ:
Οι αρχές μου, οι αξίες μου  και η εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση με ώθησαν να είμαι ενεργός και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συνεργαστώ με τον δήμαρχο Γεώργιο Τσώνη. Ως επικεφαλής παράταξης ήρθα αντιμέτωπος όλα αυτά τα χρόνια της διοίκησης της παρούσας δημοτικής αρχής με την κάκιστη διαχείριση και την έλλειψη οράματος από τη μεριά της. Παράλληλα συγκρούστηκα πολλές φορές για ζητήματα αρχής και διαφάνειας μέσα από τις επιτροπές αλλά και μέσα από τα δημοτικά συμβούλια. Συντάσσομαι με την κίνηση του δημάρχου Γεωργίου Τσώνη για να υπηρετήσω για άλλη μια φορά την πολιτική μου «συνείδηση» και όχι τα αξιώματα. 

Δήλωση Γεωργίου Τσώνη
Η συνεργασία με τον κ Τσερπέ μας δίνει μεγάλη χαρά και αποτελεί μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή του στον συνδυασμό μας. Ο Τασος Τσερπές έχει μια σπουδαία πορεία στον χώρο της αυτοδιοίκησης και από διοικητική θέση αλλά και από την θέση του επικεφαλής παράταξης. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τη θέση της αντιπολίτευσης έφερε στην επικαιρότητα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Μεσσήνης. Η εμπειρία και η μαχητικότητα του Τάσου Τσερπέ θα συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου μας για τη νίκη του συνδυασμού μας.