Ετοιμάζουν την επίσημη παρουσίαση με Κ. Μητσοτάκη την Πέμπτη

Ετοιμάζουν την επίσημη παρουσίαση με Κ. Μητσοτάκη την Πέμπτη

Και η Τόνια Κουζή στον συνδυασμό του Δ. Πτωχού

Για την Πέμπτη, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται αυτή τη φορά η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Πτωχού, ως περιφερειάρχη Πελοποννήσου, από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ήδη δύο φορές, τις προηγούμενες 15 ημέρες, η εκδήλωση αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών, του καύσωνα αλλά και του τραγικού θανάτου των δύο νέων πιλότων από την πτώση του καναντέρ στην Κάρυστο.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα επιχειρηθεί η διοργάνωση της εκδήλωσης και, εκτός άλλου απροόπτου, στόχος είναι να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στο Δημαρχείο της Μεσσήνης.

Πάντως, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός, έχει αρχίσει ήδη τις δημόσιες εμφανίσεις ανά την περιφέρεια, ενώ είναι συνεχείς οι διαβουλεύσεις με υποψηφίους που θα κλείσουν τον συνδυασμό του σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμα από τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του κ. Πτωχού, στη Μεσσηνία, είναι η αρχιτέκτονας Τόνια Κουζή, η οποία μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού «Καλαμάτα Τόπος Ζωής» του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Β.Β.