Ισόπαλο το φιλικό με Διαγόρα και επιστροφή για Καλαμάτα

Ισόπαλο το φιλικό με Διαγόρα και επιστροφή για Καλαμάτα

Επιστροφή για την Μαύρη Θύελλα αργά το βράδυ της Κυριακής στην Καλαμάτα μετά από ένα δεκαήμερο δυνατών προπονήσεων στην Πτολεμαΐδα όπου και ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Ο Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι για τις συνθήκες που συνάντησαν και την διάθεση των παικτών για να βάλουν με σκληρή δουλειά, τις βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά.
Διπλές προπονήσεις, πολύ τρέξιμο κυρίως με μπάλα, πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης και διπλά που έπεφταν…κορμιά ήταν το μενού αυτών των 10 ημερών που ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών ήταν σε ημερήσια βάση.
Το πρώτο φιλικό της ομάδας με τον Διαγόρα διεξήχθη το περασμένο Σάββατο και έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. Ήταν ένα ξεμούδιασμα περισσότερο και μια αγωνιστική επαφή με αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας και το ευχάριστο, όπως δήλωσε και ο κόουτς, είναι ότι δεν υπήρξαν μυϊκοί τραυματισμοί πλην μιας περίπτωσης, του Μπαξεβάνου.
Στη συνάντηση με τον Διαγόρα αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Καλαμάτας οι Μέντες, Ραπόζο, Κωστούλας, Βαλεριάνος, Αρναρέλλης, Ακόστα, Πασάς, Τάτος, Μπενίτεζ, Παπατόλιος, Καραγκούνης (Γιαννίκογλου, Λαδάς, Μοζέρ, Κωνσταντινόπουλος, Ντα Σίλβα, Λιποράσε, Ρόβας, Σάλα, Λακριντής, Τριανταφυλλάκης, Δρούγας, Μουζάκης). Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Μπαράλες, Γρίβας, Μπαξεβάνος, Κατάλντι, Δημόπουλος.


Οι ποδοσφαιριστές μας μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα θα απολαύσουν το ρεπό τους για να ξεκουραστούν και στη συνέχεια, στο Αθλητικό κέντρο στην Μικρομάνη, θα ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β, ενώ θα ακολουθήσουν φιλικά με την Εράνη Φιλιατρών και τον Άρη.
Τέλος, η ΠΑΕ Καλαμάτα εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους στο πανέμορφο αθλητικό κέντρο Παντελίδης για τις υπηρεσίες που παρείχαν στην αποστολή μας και στην εταιρεία TopsProductions Πτολεμαΐδα για την υποστήριξη τους.