Λαϊκή Συσπείρωση: Οι πρώτοι υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Λαϊκή Συσπείρωση: Οι πρώτοι υποψήφιοι για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Την παρουσίαση των 20 πρώτων υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας έκανε ο επικεφαλής και υποψήφιος Περιφερειάρχης, Νίκος Κουτουμάνος.

Ο ίδιος, πριν από την παρουσίαση, προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου, κάνοντας αναφορά στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης της ΝΔ στην Πελοπόννησο, αλλά και στην πολιτική των άλλων κομμάτων, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμά τους ως «αντιλαϊκό και επικίνδυνο για τα λαϊκά στρώματα».

Μάλιστα, τοποθετήθηκε λέγοντας ότι «σε αυτές τις εκλογές το δίλημμα είναι πόσο θα δυναμώσει το φιλολαϊκό μπλοκ απέναντι στο μπλοκ των αστικών κομμάτων που διοικούν Περιφέρειες και Δήμους, ώστε να ισχυροποιηθεί αποφασιστικά η δύναμη της εργατικής λαϊκής αντίστασης και αντιπολίτευσης με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης».

Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου, επεσήμανε ότι: «Τέλος, θα θέλαμε να σχολιάσουμε τα ψηφοδέλτια που πλέον αρχίζουν και διαμορφώνονται από τις άλλες παρατάξεις. Περισσεύουν μηχανικοί, γιατροί και δικηγόροι, λείπουν τα λαϊκά στοιχεία και παρατηρούμε και ένα νέο ποιοτικό στοιχείο, καθώς οι επιχειρηματίες μπαίνουν πλέον μπροστά. “Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση” που είπε ο Πρωθυπουργός για τον νέο υποψήφιο της ΝΔ και ίδιος ο κ. Πτωχός ομολόγησε ότι τα κονδύλια του ταμείου ανάκαμψης είναι πολλά και μπορούν να αλλάξουν την Πελοπόννησο.

Μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια με αποφασιστική ενίσχυση των   ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης που αποτελούνται από αγωνιστές, από ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά, κόντρα σε αυτή την πολιτική που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, που δεν συμβιβάζονται με τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι».

Οι 20 πρώτοι υποψήφιοι στην Π.Ε. Μεσσηνίας

1.            Αθανασόπουλος Θανάσης

2.            Αναστασόπουλος Σάκης

3.            Ανδρινόπουλος Γιώργος

4.            Αποστολόπουλος Κώστας

5.            Αποστολοπούλου Σοφία

6.            Γαλανόπουλος Γιάννης

7.            Διασάκος Νίκος

8.            Ζαφείρη Αγγελική

9.            Καράμπελας Παναγιώτης

10.          Κουκούμης Σαράντος

11.          Κωνσταντόπουλος Σταύρος

12.          Λαμπροπούλου Γεωργία

13.          Λογιώτης Τάκης

14.          Μερτίκας Παναγιώτης

15.          Μπεσμπέα Αμαλία

16.          Ντεμερούκα Μαργαρίτα

17.          Ξυδέα Όλια

18.          Σεντεμέντες Γιάννης

19.          Σκλάβος Τάσος

20.          Χρηστέα Στέλλα