ΟΕΒΕ Μεσσηνίας: Δεν εκφράζουν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου οι προτάσεις του Συλλόγου Εστίασης

ΟΕΒΕ Μεσσηνίας: Δεν εκφράζουν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου οι προτάσεις του Συλλόγου Εστίασης

Σε ανακοίνωση προέβη η ΟΕΒΕ Μεσσηνίας, έπειτα από τη συνάντηση που είχαν ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας με τον Πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρουν:

«Ενημερωθήκαμε, μέσω του τύπου, για συνάντηση και κατάθεση ενός υπομνήματος, με προτάσεις του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας, με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο περιθώριο της επίσκεψής του, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη στήριξή του από τη ΝΔ.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σε καμία περίπτωση ο τρόπος της προσέγγισης του Πρωθυπουργού και κάποια ζητήματα που τέθηκαν δεν εκφράζουν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, ούτε τον κλάδο της εστίασης, ούτε και των άλλων συναφών κλάδων.

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν δεν είναι προϊόν διαβούλευσης των εμπλεκομένων επιχειρηματιών αυτών των κλάδων, οι οποίοι έχουν όργανα που τους εκπροσωπούν, Συλλόγους, Ομοσπονδία, ΓΣΕΒΕΕ και Επιμελητήρια, που ο ρόλος τους είναι επίσημος σύμβουλος όλων των πολιτειακών φορέων.

Ίσως η πρόθεση αυτών των κινήσεων να έχει καλούς σκοπούς προσφοράς, είναι όμως επικίνδυνη, γιατί διαλύει τη συνοχή όλων των κοινωνικών εταίρων, οι οποίοι έως τώρα λειτουργούν με συζήτηση, συνεργασία και ενωμένοι.

Η δημοσίευση αυτή δεν έχει σκοπό αντιπαράθεσης με κανέναν, γίνεται όμως από χρέος και σεβασμό προς τους θεσμούς και τους συναδέλφους που τους υπηρέτησαν και τους υπηρετούν».