Σήμερα ανακοινώνεται ο Δημήτρης Κουτσούλης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σήμερα ανακοινώνεται ο Δημήτρης Κουτσούλης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής η στήριξή του στον Μεσσήνιο Μαιευτήρα – Χειρουργό Γυναικολόγο, Δημήτρη Κουτσούλη, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Από χθες η ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αναμενόταν από ώρα σε ώρα, καθώς οι ανακοινώσεις για τις άλλες Περιφέρειες έχουν γίνει εδώ και μέρες και είχαν «ξεμείνει» η Περιφέρεια Πελοποννήσου κι άλλες τέσσερις.

Χθες ανακοινώθηκε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αλλά για την Πελοπόννησο δεν βγήκε «λευκός καπνός».

Πάντως, σε προχθεσινό του δημοσίευμα το «epoli.gr», έκανε λόγο για «σκληρό πόκερ» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, μεταξύ του μαιευτήρα Δημήτρη Κουτσούλη και της υποψήφιας βουλευτού Κορίνθου, Κατερίνας Ταγαρά.

Φαίνεται, όμως, τελικά, ότι την καθοριστική παρτίδα την κέρδισε ο κ. Κουτσούλης, ο οποίος και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως.

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης Κουτσούλης είναι επιμελητής Α του ΕΣΥ, εκτελών χρέη διευθυντή στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άργους. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, όπου ολοκλήρωσε με άριστα τις εγκύκλιες σπουδές του. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε το αγροτικό του ως ιατρός στην ορεινή Τριφυλία και στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Ειδικεύτηκε στη Μαιευτική Γυναικολογία σε νοσοκομεία της Ευρώπης και στα Ιωάννινα. Διετέλεσε, επί επταετίας, επιμελητής Β στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κάτοχος μεταπτυχιακού στην Παθολογία Κύησης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κάτοχος δεύτερου μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ομιλεί τέσσερις ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά). Είναι πατέρας δύο αγοριών και δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, ενώ διετέλεσε αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου την περίοδο 2014-2019.