Στο… μενού η υποψηφιότητα του Δ. Κουτσούλη στην Περιφέρεια

Στο… μενού η υποψηφιότητα του  Δ. Κουτσούλη στην Περιφέρεια

Σύσκεψη παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Τρίπολη

Σε σχετικό ρεπορτάζ του “Θ”, μόλις χθες, γράφαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν υποψήφιοι περιφερειάρχες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, για το ΠΑΣΟΚ σημειώναμε: «Προβλήματα υπάρχουν με την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Αρκετοί “πράσινοι” περιφερειακοί σύμβουλοι είναι στην παράταξη του Πέτρου Τατούλη, ενώ κομματικά στελέχη στη Μεσσηνία, που στήριξαν και στήριξε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές, διατηρούν επιφυλάξεις, αφού συγκρούονται τα… συμφέροντά τους με τα “θέλω” της Χ. Τρικούπη. Ακόμα και οι υποψήφιοι βουλευτές στις τελευταίες- διπλές- εκλογές δεν εμφανίζονται ενθουσιασμένοι στην ιδέα… να βάλουν πλάτη για τον εκλεκτό του κόμματος».

Και πριν ο… κόκορας λαλήσει, πληροφορίες αναφέρουν ότι «ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ και από τις πέντε Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης.

Κεντρικό θέμα της σύσκεψης των στελεχών του ΠΑΣΟΚ θα είναι η υποψηφιότητα του Δημήτρη Κουτσούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και, όπως αναφέρεται, είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί παρουσία του πρόεδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη».

Λογικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την έμπρακτη στήριξη της επιλογής του, αλλά και της φιλοσοφίας που διέπει το κόμμα, ότι- τουλάχιστον- στις Περιφέρειες και στους μεγάλους Δήμους στόχος είναι να μετρηθεί το πολιτικό… μπόι του, που κάποιοι βλέπουν μεγαλύτερο του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ.

Α.Π.