Το «Τετράκις εις θάνατον» του Παναγιώτη Γιαννουλέα επιστρέφει στο σημείο «μηδέν»…

Το «Τετράκις εις θάνατον» του Παναγιώτη Γιαννουλέα επιστρέφει στο σημείο «μηδέν»…

Στον τόπο όπου διαδραματίστηκαν τα γεγονότα που εξιστορούνται στο βιβλίο «Τετράκις εις θάνατον», επιστρέφει για να παρουσιαστεί το τελευταίο βιβλίο του Παναγιώτη Γιαννουλέα.

Έχοντας διαγράψει μια σημαντική πορεία ως σήμερα στο φιλαναγνωστικό κοινό, το μυθιστόρημα, που βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες που έζησε ο συγγραφέας στα εφηβικά του χρόνια και είχαν απασχολήσει τον τοπικό και αθηναϊκό Τύπο τη δεκαετία του ’60, πρόκειται να παρουσιαστεί στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Στούπας την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ.

Στην παρουσίαση θα δώσουν το «παρών» για να μιλήσουν για το βιβλίο ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο δημοσιογράφος Θανάσης Παντές, ενώ η Αθηνά Θωμέα θα μιλήσει για τα γεγονότα που εξιστορούνται μέσα από τη δική της οπτική, παρουσία του συγγραφέα.

Παράλληλα, στην παρουσίαση βιβλίου, που συνδιοργανώνεται από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνης «Παναγιώτης Φωτέας», τις εκδόσεις «Κύφαντα» και τον Πολιτιστικό Αντίλογο, χαιρετισμό θα απευθύνει η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Αθανασία Κάτσικα.

Χρ.Μ.