6 ιδέες για ένα αξέχαστο Halloween party

6 ιδέες για ένα αξέχαστο Halloween party

Ο Οκτώβριος σιγά σιγά αρχίζει να πλησιάζει και είμαστε βέβαιοι πως θα αναζητάτε ιδέες για Halloween party οι οποίες θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά. Τα τελευταία χρόνια, το Halloween έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στη χώρα μας. Μάλιστα, τα πάρτυ με βάση την ημέρα αυτή αποτελούν και έναν τρόπο να ζήσετε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς και να υποδεχτείτε με χαρά το φθινόπωρο.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικές ιδιαίτερες ιδέες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα Halloween party το οποίο θα σας μείνει αξέχαστο!

Διακόσμηση του πάρτυ

Η διακόσμηση αποτελεί το στοιχείο που θέτει το ύφος και τον χαρακτήρα του πάρτυ. Μια ιδιαίτερη γιορτή, όπως αυτή του Halloween, μας δίνει μεγάλη έμπνευση για τον στολισμό του χώρου μας. Μαύρες και πορτοκαλί γιρλάντες, κολοκύθες, διακοσμητικά με φαντάσματα, μάγισσες και βρικόλακες δημιουργούν μια ανατριχιαστική και τρομακτική ατμόσφαιρα, την οποία επιτάσει η ημέρα.

Ο μπουφές

Το κέντρο οποιουδήποτε πάρτυ δεν είναι άλλο παρά ο μπουφές. Ο μπουφές είναι το κομμάτι το οποίο παρατηρεί κανείς περισσότερο σε ένα πάρτυ. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να είναι διακοσμημένος σύμφωνα με το στυλ της υπόλοιπης διακόσμησης. Επιλέξτε ένα τραπεζομάντηλο στα χρώματα του Halloween, και τοποθετήστε πιάτα, πλατώ, χαρτοπετσέτες, καλαμάκια και ποτήρια σε αντίστοιχο ύφος.

Εξίσου σημαντικό είναι και το μενού που θα έχετε, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε σε ύφος Halloween. Μερικές προτάσεις περιλαμβάνουν:

  • Mini pizzas
  • Sandwiches
  • Pancakes, brownies και άλλα γλυκά σε σχήματα Halloween με μορφή διαφόρων κουπάτ
  • Ποτά και cocktails με κόκκινο χρώμα

Παιχνίδια και δραστηριότητες

Σε περίπτωση που διοργανώνετε εσείς το πάρτυ, θα θέλετε να είστε βέβαιοι ότι όλα θα κυλήσουν υπέροχα, και οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν μια όμορφη βραδιά. Τα διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε τη δημιουργία όμορφης και διασκεδαστικής ατμόσφαιρας. Μερικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

  • Καραόκε
  • Ομαδικός χορός, όπως για παράδειγμα μακαρένα
  • Διαγωνισμός χορού
  • Παιχνίδια με ποτά, όπως για παράδειγμα beer pong

Μουσική

Κάθε Halloween party που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει την κατάλληλη μουσική. Κλασικά κομμάτια όπως το “Thriller” αρκούν για να θέσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την ημέρα αυτή. Μάλιστα, στις διάφορες πλατφόρμες streaming μουσικής υπάρχουν πολλές λίστες, ώστε να βρείτε την κατάλληλη.

Κατάλληλος φωτισμός

Όταν κάποιος σκέφτεται την ημέρα αυτή, τα πρώτα πράγματα που του έρχονται στο μυαλό είναι το σκοτάδι, το μυστήριο, και το στοιχείο του τρόμου. Είμαστε βέβαιοι πως τα στοιχεία αυτά τα θέλετε και στον χώρο σας. Κεριά, χρωματιστά φώτα, χαμηλός κεντρικός φωτισμός θα δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που αναζητάτε.

Προσοχή: Τα σημεία στα οποία θα βρίσκονται τα τρόφιμα και τα ποτά θα πρέπει να έχουν περισσότερο φως, ώστε να μπορούν οι καλεσμένοι να δουν εύκολα τις επιλογές τους.

Πυροτεχνήματα

Φυσικά, για να μείνει αξέχαστο το πάρτυ, την στιγμή της κορύφωσης του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πυροτεχνήματα. Οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν και θα απολαύσουν αυτή την όμορφη στιγμή. Τα κλασικά πυροτεχνήματα, τα πυροτεχνήματα συντριβάνια, τα κομφετί, τα βεγγαλικά και φυσικά τα δυναμιτάκια ταιριάζουν ιδιαίτερα με το ύφος της ημέρας και τον χαρακτήρα του πάρτυ!

Παρατηρούμε λοιπόν πως με λίγα μικρά βήματα μπορείτε να οργανώσετε ένα Halloween πάρτυ το οποίο θα το θυμάστε για μια ζωή. Αφήστε λοιπόν τη φαντασία σας ελεύθερη, σκεφτείτε πρωτότυπες ιδέες και απολαύστε κάθε στιγμή της οργάνωσης του!