Η κάθοδος της Έφης…

Η κάθοδος της Έφης…

Τελικά, μόνο η Έφη Αχτσιόγλου θα βρεθεί σήμερα στην Καλαμάτα, προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις της για τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μετά εποχής Τσίπρα. Η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος θα κάνει μια αναφορά στην επικαιρότητα, αλλά και θα μιλήσει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το μέλλον του.

Η επίσκεψή της στην Καλαμάτα είναι αποτέλεσμα και τη στήριξης που έχει από το βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στο διαφημιστικό της σποτ για την προεδρία είδαμε μόνο δύο κομματικά πρόσωπα. Του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και του βουλευτή Μεσσηνίας.

Πάντως, για να… ανοίξουμε λίγο το πλάνο των εσωκομματικών εκλογών, ας κρατήσουμε και τη δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη. «Καμιά φορά δεν είναι κακές οι διασπάσεις», ήταν η απάντησή της σε ερώτημα από τηλεοπτικό κανάλι της Ηπείρου εάν η υποψηφιότητα Κασσελάκη διαμορφώνει σκηνικό διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και πρόσθεσε: «Το 2015 υπήρξε μια διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ και τα πράγματα προχώρησαν μπροστά. Και οι χωρισμοί πολλές φορές δεν είναι κακό πράγμα»…
Α.Π.