Ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος για την κοινή εμφάνιση Κουτσούλη Μάκαρη στον Γ. Τσώνη

Ο  Χρήστος Θεοδωρακόπουλος για την κοινή εμφάνιση Κουτσούλη  Μάκαρη στον Γ. Τσώνη

«Ο περιφερειάρχης θα κόβει, ο δήμαρχος θα ράβει»

Σε δήλωση για την κοινή εμφάνιση (σύμφωνα με δημοσιεύματα) των υποψήφιων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ (Κουτσούλη και Μάκαρη αντίστοιχα) στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης, Γ. Τσώνη, προέβη ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.

Όπως σχολιάζει: «Στο συνδυασμό του Γ. Τσώνη – εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ – συμμετέχουν νυν δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με την παράταξη της Ν.Δ. και του δημάρχου Μεσσήνης  Αθανασόπουλου, που πρόσφατα μετακόμισαν στον “αιώνιο”  αντίπαλό τους.

Στα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου βρήκαν χειροκροτητές τους εκλεκτούς σε επίπεδο Περιφέρειας των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Ν.Δ. (με εκπροσώπηση σε επίπεδο Δήμου).

Αποδεικνύεται ότι όλοι είναι με όλους, γιατί τους ενώνουν τα μεγάλα: η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων μεγαλο-επιχειρηματιών και των κερδών τους ενάντια στις λαϊκές ανάγκες.

Το πού θα μοιράσει τις ψήφους ο Γ. Τσώνης στην Περιφέρεια και αντίστοιχα οι Κουτσούλης – Μάκαρης – Πτωχός στο Δήμο, είναι ένας αλγόριθμος που απασχολεί μόνο τους ίδιους και τα στελέχη των κομμάτων τους.

Ο λαός της Μεσσήνης έχει πείρα. Μέσα σε 8 χρόνια ο Τσώνης (ΠΑΣΟΚ) έφυγε, ο Αθανασόπουλος (Ν.Δ.) ήρθε, όμως τα προβλήματα που αφορούν στο λαό της Μεσσήνης πολλαπλασιάζονται. Γιατί ο εκλεκτός της Ν.Δ. και ο εκλεκτός των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ  έχουν ταύτιση στο τι θα κάνουν σε επίπεδο Δήμου.

Για αυτό και δεν έχουν πρόβλημα να παζαρεύουν με τον κάθε υποψήφιο περιφερειάρχη, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι: ο περιφερειάρχης θα κόβει, ο δήμαρχος θα ράβει, μόνο που το λογαριασμό θα τον πληρώνει ξανά και ξανά ο λαός της Μεσσήνης.

Στις 8 Οκτώβρη κάνουμε τη διαφορά. Τιμωρούμε αυτούς που μας μαυρίζουν τη ζωή, δυναμώνουμε τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια και Δήμο. Ο λαός της Μεσσήνης ξέρει ότι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη δύναμή του για την επόμενη ήμερα, ενάντια στο μαύρο μπλοκ κυβερνήσεων – κράτους – Περιφέρειας – Δήμου. Για να μπουν μπροστά οι ανάγκες και τα συμφέροντα του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων».