“Πελοπόννησος – Αφετηρία ΖΩΗΣ”: Ο Δημήτρης Κουτσούλης έδωσε το στίγμα του από την Καλαμάτα

“Πελοπόννησος – Αφετηρία ΖΩΗΣ”: Ο Δημήτρης Κουτσούλης έδωσε  το στίγμα του από την Καλαμάτα

Το ψηφοδέλτιό του παρουσίασε χθες στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, επικεφαλής του συνδυασμού “Πελοπόννησος – Αφετηρία ΖΩΗΣ”, Δημήτρης Κουτσούλης, ενώ στην εκδήλωση μίλησε και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Μιλένα Αποστολάκη.

Κατά την εκδήλωση, ο κ. Κουτσούλης παρουσίασε και τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου βιώνει την απόλυτη στασιμότητα: «Αποσπασματικές παρεμβάσεις, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σχέδιο, χωρίς όραμα. Απέναντι σε αυτά θα αντιτάξουμε τη συνεργασία, τη διαβούλευση, το στρατηγικό σχεδιασμό».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης έδωσε το στίγμα του, μιλώντας για την αναγκαιότητα της αλλαγής και της ανατροπής, ξεκαθάρισε πως κατέρχεται με μια πρόταση και με μια παράταξη που ήρθε για να μείνει, ενώ για τους συνυποψηφίους του σημείωσε πως δεν αντέχει ο τόπος πάλι μια εκλεκτή επιλογή (σ.σ. για τον Πτωχό) και μια παράταξη που έχει κλείσει ο κύκλος της (σ.σ. για του Τατούλη), με αναφορές φυσικά με νόημα και για τα όσα… συμβαίνουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ.