Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ξεκίνησε να συγκεντρώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι παρακολουθώντας την εξέλιξη των καταστρεπτικών πλημμυρών που πλήττουν την περιοχή της Θεσσαλίας (Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα), εκφράζει την αλληλεγγύη του με μια πράξη ουσιαστικής συμπαράστασης, απευθύνοντας κάλεσμα στα μέλη του για συγκέντρωση  τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και ειδών πρώτη ανάγκης, τα οποία θα αποσταλούν σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Οι δικηγόροι που επιθυμούν να συνδράμουν καλούνται να παραδώσουν τα είδη αυτά στους χώρους του Ασύλου Ανιάτων (οδός Λακωνικής 333, Καλαμάτα), από τις 7.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι, καθημερινά.

Τα αναγκαία είδη είναι τα εξής:

•Εμφιαλωμένο νερό (του 1 1/2 λίτρου και των 500 ml)

•Κλινοσκεπάσματα (καινούργια ή σε άριστη κατάσταση).

•Τρόφιμα μακράς διαρκείας: Μακαρόνια, ρύζι, όσπρια κονσέρβες (με αυτόνομο άνοιγμα), γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, κρουασάν, μπισκότα

•Βρεφικά είδη: Γάλα βρεφικό, μπιμπερό, μωρομάντηλα, πάνες

•Είδη προσωπικής υγιεινής: Χαρτί υγείας, χαρτομάντηλα, σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες (ατομικές συσκευασίες), δοχεία τροφίμων και μαχαιροπήρουνα μιας χρήσεως.