Ήττα της Εράνης στη Ρόδο από ΑΕΡΑ με 2 αυτογκόλ

Ήττα της Εράνης στη Ρόδο από ΑΕΡΑ με 2 αυτογκόλ

Σε αρνητική… συναστρία λες και έχει πέσει η Εράνη. Μετά το λάθος στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό που επέτρεψε στους «Σταχυοφόρους» να υποβάλλουν και να κερδίσουν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών (υποχρεωτική παρουσία 5 παικτών ηλικίας Κ20 που αγωνίζονται στην εθνική ομάδα), η Φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε στη Ρόδο, χωρίς να δεχθεί γκολ από αντίπαλο… Ακριβέστερα, οι «πράσινοι» έχασαν με 2-0 από την ΑΕΡ Αφάντου, με αυτογκόλ του Καπλάνη στο 56’ και του Πέππα στο 65’, σε έναν αγώνα που έγινε χθες Σάββατο και ήταν για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Με την ήττα και μετά την ποινή αφαίρεσης βαθμών, η Εράνη παραμένει ουραγός στον 3ο Όμιλος, ενώ επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Τριφύλιους είναι την προσεχή Τετάρτη στην Κω, κόντρα στον ΑΟ Πυλίου, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής.

Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Στοΐνοβιτς, Λεσάι, Σταματούλας, Κεσίδης, Φερεντίνος (78′ Κόρλος), Γκέτσι (88′ Λέντζας), Βαλντεμίρ, Λαθούρης (78′ Αποστολίδης), Κιοσέογλου (88′ Αποστολάκης), Ενσια (46′ Χατζησάββας)
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Κώστας Λυμπερόπουλος): Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Σάμσον (79′ Φλαριώτης), Μπάρκας, Πέπας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Αρντίτ (74′ Λακριντής), Δημητρίου.

-Οι συνθέσεις και η φωτό είναι από το https://www.12sports.gr/