Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμάτα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Οι προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας που θα ισχύσουν στην πόλη της Καλαμάτας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, αύριο Σάββατο, ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τα μέτρα που θα ληφθούν:
-Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση παντός είδους οχήματος, στις οδούς: Χρυσοστόμου Θέμελη, από Υπαπαντής έως Φάριος. Μητροπολίτου Μελετίου, από Φαρών έως Υπαπαντής. Υπαπαντής. 23ης Μαρτίου, από Αρτέμιδος έως Αριστοδήμου. Σταδίου, από Φαρών έως Αριστοδήμου. Νέδοντος, από Κροντήρη έως πλατεία Όθωνος. Αριστομένους, από Κροντήρη έως Πλάτωνος. Κροντήρη.

-Απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους οχήματος στις οδούς:  Μπούτση. Αναγνωσταρά, από Νικηταρά έως 23ης Μαρτίου. Αγίου Νικολάου, από Κολοκοτρώνη έως 23ης Μαρτίου. Γεωργούλη, από Αναγνωσταρά έως Αριστομένους. Παυσανίου. Βαλαωρίτου, από Αναγνωσταρά έως Αριστομένους. Βασιλέως Γεωργίου, από Φαρών έως Αριστομένους. Ξενοφώντος, από Ψαρών έως Αριστομένους. Βασιλίσσης Σοφίας, από Αριστοδήμου έως Αριστομένους. Σόλωνος, από Ψαρών έως Αριστοδήμου. Σωκράτους, από Αριστοδήμου έως Αριστομένους. Αριστοτέλους, από Αριστομένους έως Αριστοδήμου.

Οι ρυθμίσεις ισχύουν αύριο από τις 7.30 το πρωί έως το πέρας των εκδηλώσεων για το σκέλος που αφορά στην απαγόρευση της στάθμευσης, ενώ από τις 9.00 το πρωί έως το πέρας των εκδηλώσεων ως προς το σκέλος της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης – εκτάκτου ανάγκης.