Μικρό κομφούζιο για τα σημερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας

Μικρό κομφούζιο για τα σημερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας

Εναλλακτικές διαδρομές για τις γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας
-Η διοίκηση του φορέα υποστηρίζει το αντίθετο

Ένα μικρό κομφούζιο έχει δημιουργηθεί με τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας κατά τη διάρκεια των σημερινών εκδηλώσεων στην πόλη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, από το Δήμο εκδόθηκε η παρακάτω απόφαση από το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο: «Για την κίνηση των γραμμών 1, 2 και 8 του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας ορίζονται για σήμερα εναλλακτικές διαδρομές.

Συγκεκριμένα, σε συνέχεια συνεργασίας Δήμου και Αστικού ΚΤΕΛ, από ώρα 10.00 π.μ. και έως το τέλος των εκδηλώσεων, η αλλαγή των διαδρομών των γραμμών του αστικού λεωφορείου καθορίζονται ως εξής:

Η γραμμή 1 με κατεύθυνση προς παραλία θα διέρχεται μέσω των οδών Αρτέμιδος – Λυκούργου – Κρήτης.

Η γραμμή 1 με κατεύθυνση προς πλατεία θα διέρχεται μέσω των οδών Φαρών – Πλάτωνος – Μακεδονίας – Νέδοντος – Αρτέμιδος.

Η γραμμή 2 από Φιλοξένια προς Νοσοκομείο θα διέρχεται μέσω των οδών Μητρ. Μελετίου – Φαρών – Πλάτωνος – Μακεδονίας – Νέδοντος – Αρτέμιδος – Κιλκίς.

Η γραμμή 2 από Νοσοκομείο προς Φιλοξένια θα διέρχεται μέσω των οδών Κλαδά – Αρτέμιδος – Λυκούργου – Κρήτης – Φαρών – Βασ. Όλγας – Ακρίτα – Παλαιολόγου – Μητρ. Μελετίου – Μαυρομιχάλη.

Η γραμμή 8 θα διέρχεται κυκλικά μέσω των οδών B. Γεωργίου – Φαρών – B. Όλγας – Ακρίτα».

Από την άλλη πλευρά, από τη Διοίκηση του φορέα είχαμε την εξής ανακοίνωση: “Το Κ.Τ.Ε.Λ. ΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, σύμφωνα με την αρ. 38/25.10.2023 απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην πόλη της Καλαμάτας, το Σάββατο 28/10/2023, από ώρα 9.00 π.μ. έως το πέρας των εκδηλώσεων, δε θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στο Δήμο Καλαμάτας.

Οφείλουμε δε να επισημάνουμε ότι προς το φορέα μας δεν έχει κοινοποιηθεί σχετική απόφαση εναλλακτικών δρομολογίων από τις αρμόδιες Αρχές για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα».