«Σήκωσαν» κοσμήματα από οικία στην Κυπαρισσία

«Σήκωσαν» κοσμήματα από οικία στην Κυπαρισσία

Οικία στον πρώτο όροφο οικοδομής στην περιοχή της Πανηγυρίστρας Κυπαρισσίας παραβίασαν και διέρρηξαν την Τετάρτη κακοποιοί, «σηκώνοντας» κοσμήματα και χρυσαφικά.

Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη, σκαρφάλωσαν στον πρώτο όροφο και κατόπιν εισήλθαν στην οικία – οροφοδιαμέρισμα, ψάχνοντας παντού για τη λεία τους. Εντόπισαν δε τσαντάκι στο οποίο υπήρχαν κοσμήματα και χρυσαφικά, καθώς και ρολόγια, τόσο οικονομικής όσο – κυρίως – συναισθηματικής αξίας, και αφού τα έβγαλαν από τα κουτάκια και τις θήκες τους, τα πήραν. Άφησαν ανέγγιχτο ωστόσο χρηματικό ποσό ξένων νομισμάτων που ήταν στο ίδιο τσαντάκι. Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ περίπου από την οικία του και μόλις επέστρεψε διαπίστωσε τη διάρρηξη και ενημέρωσε το Α.Τ. Τριφυλίας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι και η Σήμανση ερεύνησε για αποτυπώματα και άλλα ευρήματα. Σημειώνεται πως λίγα τετράγωνα μακρύτερα, επί της ίδιας δημοτικής οδού, πριν από μόλις μερικές εβδομάδες άγνωστοι παραβίασαν οικία.

Του Ηλία Γιαννόπουλου