Συνεχίστηκε το κακό σερί για την Εράνη στη Βάρη

Συνεχίστηκε το κακό σερί για την Εράνη στη Βάρη

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα της Εράνης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο και κατά την 6η αγωνιστική. Η φιλιατρινή ομάδα ηττήθηκε χθες με 3-0 στη Βάρη από τον Αστέρα Βάρης, με τον Αλέκο Τσατά να αντικαθιστά στον πάγκο τον Κώστα Λυμπερόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε πριν λίγες μέρες. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς οι «πράσινοι» είχαν τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, χάνοντας ακόμα και πέναλτι στο 27’. Υποδείχθηκε σε χέρι αμυντικού μετά από σουτ του Μπάρκα, αλλά ο Κόλλιας δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαρινάκη από τα 11 βήματα, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να έχει εν γένει εξαιρετική απόδοση, συμβάλλοντας καθοριστικά στο αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με τον Μάγγο, ενώ στο 38’ οι Τριφύλιοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το πέναλτι που χρεώθηκε σε κανονικό, όπως υποστηρίζουν, μαρκάρισμα του Μπινιώρη. Η απόφαση όμως δεν άλλαξε και ο Ντούλιας, το εκτέλεσε εύστοχα για να γράψει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπερνιδάκης στο τελευταίο 10λεπτο του αγώνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Μπαρά, Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης, Μαγγανάς, Ντούλιας, Κελέλα.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Σαββίδης, Μπινιώρης, Σάμπσον, Μπάρκας, Πέππας, Ηλιόπουλος, Φλαριώτης (78′ Λακριντής), Στραβάκος (55′ Μπουρδέκας), Γκεβόρι (72′ Πλατάνας), Κόλλιας (46′ Κωνσταντόπουλος), Δημητρίου (55′ Γκελκέρια).

Επόμενος αγώνας για την Εράνη στα Φιλιατρά με τον Ιάλυσο, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του δύο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ οι «πράσινοι» έχουν πετύχει αγωνιστικά 2 ισοπαλίες, όμως είναι ουραγοί με -2 βαθμούς, λόγω ποινής για κακή εφαρμογή του κανονισμού υποχρεωτικής συμμετοχής πέντε «μικρών» (Κ20) στην 11άδα.


Γ’ Εθνική-3ος Όμιλος
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΕΡ Αφάντου 1-1
Βύζας Μεγάρων – Παναργειακός 3-2
Μαρκό – Θύελλα Ραφήνας 1-2
Ιάλυσος – ΠΑΣ Κόρινθος 0-1
Αστέρας Βάρης – Εράνη Φιλιατρών 3-0
ΑΟ Πυλίου Κω – Ρόδος 2-3
Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας 4-0
Ερμιονίδα – Πανελευσινιακός 0-1
Ελλάς Σύρου – ΑΕ Μυκόνου 2-1