«Η Αφροδίτη με τη γούνα» στην Καλαμάτα – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

«Η Αφροδίτη με τη γούνα»  στην Καλαμάτα – Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες σε Αμερική και Ευρώπη ξεκινά χειμερινή περιοδεία στην Ελλάδα, με σταθμό και την Καλαμάτα.

Ο λόγος για το διάσημο έργο του David Ives «Η Αφροδιτη με τη γούνα», που σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Αγγέλου και η Βαρβάρα Λάρμου, το οποίο ανεβαίνει στο Εργατικό Κέντρο το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 9.00 το βράδυ και την επομένη, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα.

Το έργο του David Ives είναι ιδιαίτερο και πολύ τολμηρό. Ξεκινά ως αισθηματική κομεντί και ολοκληρώνεται ως ένα έργο γεμάτο σκληρότητα – τη σκληρότητα που διακατέχει πολλές φορές τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι ισορροπίες των ρόλων στους ερωτικούς δεσμούς, η εμμονή που μπορεί να αποκτήσει κανείς με το αντικείμενο του πόθου του, το παιχνίδι της γοητείας, το παιχνίδι της εξουσίας στις σχέσεις και στον εργασιακό χώρο, όλα αυτά μαζί με τις διαρκείς ανατροπές στους χαρακτήρες και τις καταστάσεις οδηγούν την ιστορία στο μη αναμενόμενο φινάλε της.

Η υπόθεση
Μόνος σε ένα θέατρο στο Παρίσι, μετά μια εξοντωτική ημέρα γεμάτη οντισιόν, ο σκηνοθέτης Τόμας διαμαρτύρεται στο τηλέφωνο για τις ατάλαντες ηθοποιούς που είδε. Καμία δεν αξίζει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό του. Είναι έτοιμος να φύγει, όταν ξαφνικά εισβάλλει η Βάντα. Αρχικά, φαίνεται να είναι ό,τι απεχθάνεται ο Τόμας, όμως τελικά την αφήνει να κάνει το δοκιμαστικό. Αρχικά, μένει έκπληκτος και στη συνέχεια, λίγο λίγο, μαγεύεται από τη μεταμόρφωσή της. Η Βάντα, όχι απλά ταιριάζει απόλυτα στο ρόλο, αλλά δείχνει να έχει μελετήσει το έργο μέχρι τελείας και να γνωρίζει όλους τους διαλόγους. Όσο όμως προχωράει η οντισιόν, ο Τόμας γοητεύεται και μετά περνάει από την έλξη στην εμμονή…
Προπώληση: more.com

Διπλές προσκλήσεις από το “Θάρρος”
Το «Θάρρος» θα κληρώσει τρεις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 14 Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν στο email που θα δηλώσουν.