ΚΝΕ: Σειρά εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

ΚΝΕ: Σειρά εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια  από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Σε σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων μπροστά στα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, με τίτλο “Ο Νοέμβρης ήταν μία κόκκινη γραμμή. Η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική!”, προχωρούν η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ μαζί με τον πολυχώρο δημιουργίας της ΚΝΕ στην Καλαμάτα “Μικρόβιο – Γιώργος Βουβαλέας”.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:

-Πέμπτη 16/11, στις 7.00 μ.μ., θα προβληθεί το νέο ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ για το Πολυτεχνείο στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας με τίτλο “Ο Νοέμβρης ήταν μία κόκκινη γραμμή. Η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική!».

-Παρασκευή 17/11 έως και Κυριακή 19/11 θα υπάρχει έκθεση της ΚΝΕ στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας με θέμα “50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου”. Ώρες λειτουργίας: 10.00 π.μ.-2.00 μ.μ. και 6.00-9.00 μ.μ.

Παράλληλα, οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Μεσσηνία καλούν σε συμμετοχή και στήριξη της συγκέντρωσης που πραγματοποιείται από τα σωματεία της Καλαμάτας στις 17 Νοέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Τέλος, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καλλιτεχνικής δημιουργίας με θέμα “Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών”. Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει φτιάχνοντας μία αφίσα, ένα ποίημα ή/και ένα τραγούδι. Για συμμετοχή έως 18/12 αποστέλλετε το έργο σας στο email: mikrovioklmt@gmail.com.