Αποφασισμένη για αποτέλεσμα η Καλαμάτα στο «Ελ Πάσο» κόντρα στην Καλλιθέα

Αποφασισμένη για αποτέλεσμα η Καλαμάτα στο «Ελ Πάσο» κόντρα στην Καλλιθέα

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλαμάτας (19 β.) για το σημερινό παιχνίδι στην Αθήνα (3 μ.μ. στο «Ελ Πάσο») με την Καλλιθέα (20 β.), που είναι το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League 2, ανάμεσα στη 2η και την 3η ομάδα του Νοτίου Ομίλου (στην κορυφή βρίσκονται τα Χανιά με 22 β. και δοκιμάζονται στην Ηλιούπολη).

Το ούτως ή άλλως θερμό κλίμα  έχει ενταθεί μετά τις μεθοδεύσεις της αθηναϊκής ΠΑΕ να αποκλείσει τους Μεσσήνιους φιλάθλους από το γήπεδο (αρνήθηκε να διαθέσει 150 εισιτήρια που ζήτησε η Καλαμάτα, δεν προβλέπει προπώληση την ημέρα του αγώνα, ενώ για προμήθεια εισιτηρίων τις προηγούμενες μέρες ζήτησε ταυτότητες που έχουν εκδοθεί στην Αττική!). 

Όπως είναι φανερό ο αγώνας έχει μεγάλη δυσκολία για τους παίκτες του Μάκη Χάβου, όμως έχουν πολλούς λόγους να υπερβάλλουν για την κατάκτηση της νίκης και ο παραπάνω είναι ένας ακόμη.

Όσον αφορά στο «απουσιολόγιο» της ομάδας της Καλαμάτας για το μεγάλο ντέρμπι, ο τραυματίας Καμπράλ ήταν ο μόνος που δεν συμμετείχε στην προτελευταία προπόνηση, ενώ οι Κάνιας και Ελιβέλντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Νότιος Όμιλος
Πρόγραμμα-διαιτητές 11ης αγωνιστικής
Σάββατο 9/12
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’: 1-1

Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β’ : 1-0

Κυριακή 10/12, 3 μ.μ.
Ηλιούπολη-Χανιά: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Πλακάς-Παύλος (Δυτ. Αττικής)

Καλλιθέα-Καλαμάτα: Κουκούλας (Λέσβου), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)-Θανασιάς (Ηπείρου). 4ος Ι. Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων). Παρατηρητής: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)

Τηλυκράτης Λευκάδας-Γιούχτας Αρχανών Ηρακλείου: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), Παπαδόπουλος (Πειραιά)-Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Τετάρτη 13/12, 3 μ.μ.
Ιωνικός-Αιγάλεω: Μόσχου (Λασιθίου), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)-Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)