Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων δράσεων

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων δράσεων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας φέρνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη με ένα πλούσιο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια, που θα διαρκέσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα:

9/12 – 25/12: Εικόνες Χριστουγέννων 2023 – Διαγωνισμός Βιτρίνας

«Ψηφίστε την αγαπημένη σας βιτρίνα μέσω της εφαρμογής XristougennaKalamata.gr. Ο διαγωνισμός Βιτρίνας θα διεξαχθεί έως τις 25 Δεκεμβρίου, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στα καταστήματα να εντυπωσιάσουν το κοινό με τις γιορτινές τους δημιουργίες, αλλά και στους καταναλωτές να ψηφίσουν την αγαπημένη τους βιτρίνα και να είναι ένας από τους κριτές του Διαγωνισμού».

24/12: Επίσκεψη Άγιου Βασίλη στα καταστήματα της Καλαμάτας

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Άγιος Βασίλης θα επισκεφθεί τα καταστήματα της Καλαμάτας, μοιράζοντας ευχές, χαρά και γλυκίσματα για τα παιδιά δημιουργώντας μια θερμή γιορτινή ατμόσφαιρα.

24/12 – 31/12: Κλήρωση Δώρων μέσω Εφαρμογής Αποδείξεων

«Μπορείτε να κάνετε scan τις αποδείξεις αγορών σας (από τα καταστήματα που συμμετέχουν) από τις 24 Δεκεμβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου και συμμετάσχετε στην κλήρωση δώρων που θα πραγματοποιηθεί μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής XristougennaKalamata.gr. Μοναδικές εκπλήξεις σας περιμένουν!».