Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελιβέλντο Ντάντας

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ελιβέλντο Ντάντας

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ελιβέλντο Ριμπέιρο Ντάντας, σημειώνοντας ότι: Είναι 31 ετών, γεννημένος στις 2-1-92 στην περιοχή Παρανά και έχει ύψος 1,70 μ. Αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός και στις δύο πλευρές και διακρίνεται για την ταχύτητα του και τις διεισδύσεις του.

Από 23 ετών αγωνίζεται σε ομάδες της Ευρώπης όπως οι Ζαλγκίρις, ΠεταΤικβα, Ταραζ και Πενεβεζις. Την περίοδο 22-23 ήρθε στην Ελλάδα και φόρεσε την φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας 15 φορές έχοντας σημειώσει και δύο τέρματα. Την φετινή αγωνιστική περίοδο είχε τρεις συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλίας από την οποία αποχώρησε λόγω οικονομικής φύσεως θεμάτων.

«Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ενισχυμένη με Κάνιας στην Καλλιθέα
Με νέο πρόσωπο τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος άρχισε τρέξιμο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο παιγνίδι με το Αιγάλεω, η Μαύρη Θύελλα συνέχισε την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο ματς με την Καλλιθέα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αρκετά δυνατό και ο μόνος αμφίβολος για τον αγώνα είναι ο Καμπράλ ο οποίος παραπονέθηκε για πόνους στο πόδι και πήγε στα αποδυτήρια. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει πάλι απόγευμα στα Παλιάμπελα.

Τέλος, Η ΠΑΕ Καλαμάτα, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν ξεχνούν τους εορτάζοντες της χθεσινής ημέρας και «εύχονται στον Νίκο Μπαξεβάνο, τον φυσιοθεραπευτή Νίκο Αναγνωστόπουλο και τον Διευθυντή των ακαδημιών και προπονητή της U19 Νίκο Κακαλέτρη χρόνια πολλά. Να χαίρονται την γιορτή τους και να είναι ευτυχισμένοι».

«Σφυρίζει» ο Κουκούλας
Ο Παναγιώτης Κουκούλας από την ΕΠΣ Λέσβου ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Καλλιθέα στο «Γρ. Λαμπράκης», ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο έχουν ως εξής:

Σάββατο 9/12

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’: Μπακογιάννης, Μαραθωνίτης-Μητροφάνης (Αθηνών)

Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β’ (4 μ.μ.): Ρούτσης (Κορίνθου), Ζούλης (Αχαΐας)-Παπαδοπούλου (Μακεδονίας).

Κυριακή 10/12, 3 μ.μ.

Ηλιούπολη-Χανιά: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Πλακάς-Παύλος (Δυτ. Αττικής)

Καλλιθέα-Καλαμάτα: Κουκούλας (Λέσβου), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)-Θανασιάς (Ηπείρου). 4ος Ι. Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων). Παρατηρητής: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)

Τηλυκράτης Λευκάδας-Γιούχτας Αρχανών Ηρακλείου: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), Παπαδόπουλος (Πειραιά)-Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Τετάρτη 13/12, 3 μ.μ.

Ιωνικός-Αιγάλεω: Μόσχου (Λασιθίου), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)-Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)