Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας: Μουσικο-αφηγηματική παράσταση «Στο καφέ Αμάν…» για τα 30 χρόνια λειτουργίας του

Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας: Μουσικο-αφηγηματική παράσταση «Στο καφέ  Αμάν…» για τα 30 χρόνια λειτουργίας του

Διπλός είναι ο συμβολισμός της μουσικο-αφηγηματικής παράστασης με τίτλο «Στο καφέ Αμάν…», που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 8.00 το βράδυ, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, υπό τη συνδιοργάνωση του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, του Συλλόγου Αποφοίτων του, καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας του σχολείου, αλλά και των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, αποφασίστηκε η συνέχιση της περσινής αντίστοιχης παράστασης με αφορμή το έτος μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μέρος των διοργανωτών, ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, Θωμάς Παλάντζας, εξήγησε ότι η εν λόγω παράσταση είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μαθητών του σχολείου, εκπαιδευτικών, μουσικών, αποφοίτων και του σκηνοθέτη Γιάννη Δρίτσα.

Από την πλευρά της, η καθηγήτρια του σχολείου και μουσική επιμελήτρια της παράστασης, Αΐντα Κιόρι, σημείωσε ότι ξεκίνησε ως ιδέα εκ μέρους ενός από τους μαθητές, ενώ θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, δρώμενα και αφήγηση.

Ακολούθως, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, Ελένη Καλογερέα, απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους να παρακολουθήσουν την παράσταση που επιμελήθηκαν, κυρίως, οι μαθητές, οι απόφοιτοι και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. Επίσης, ανέφερε ότι θα διατεθούν δελτία εισόδου οικονομικής ενίσχυσης του συλλόγου (αξίας 5 ευρώ), καθώς τα έσοδα θα δοθούν για την επισκευή και συντήρηση των μουσικών οργάνων του. Όπως εξήγησε ακόμα, με το δελτίο εισόδου θα γίνει κλήρωση με διάφορα δώρα στο τέλος της παράστασης.

Πληροφορίες

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, 20.00, Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

Δελτία εισόδου διατίθενται:

-Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (5ος όροφος) κατά τις ώρα 10:00-14:00

-Βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις»

-Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας (μέσω τηλεφώνου ή email)

-Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας

Χρ.Μ.