Re:Think Christmas Lab όλο το Σαββατοκύριακο στο Αγρόκτημα Φοίφα

Re:Think Christmas Lab όλο το Σαββατοκύριακο στο Αγρόκτημα Φοίφα

Το Σάββατο και την Κυριακή το Αγρόκτημα Φοίφα μας προσκαλεί σε χριστουγεννιάτικα εργαστήρια δημιουργικής επανάχρησης, αλλά και στην ΕΡΤ Καλαμάτας!

Όπως σημειώνεται σχετικά: «Η ΕΡΤ Καλαμάτας, η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας – Φ.Ο.ΚΑΛ., η Filmhouse – Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας, το Σχολείο στη Φύση και το Re:Think – Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα μάς προσκαλούν από τις 11.00 το πρωί σε μια γιορτή 𝞂𝞄𝝼𝝳𝝶𝝻𝝸𝝾𝞄𝞀𝝲ί𝝰ς, 𝝻𝝾𝝸𝞀ά𝞂𝝻𝝰𝞃𝝾ς 𝝹𝝰𝝸 αγάπης 𝞂𝞃𝝾𝝼 προαύλιο 𝞆ώ𝞀𝝾 𝞃𝝶ς 𝝚ΡΤ 𝝟𝝰𝝺𝝰μά𝞃𝝰ς και της Φωτογραφικής Ομάδας Καλαμάτας.

Τι ακριβώς θα γίνει εκεί; Στο πλαίσιο του Re:Think Christmas Lab, θα στήσουμε ένα 𝛑𝛐𝛌ύ𝛘𝛒𝛚𝛍𝛐, 𝛂𝛋𝛂𝛕ά𝛔𝛕𝛂𝛕𝛐 𝛋𝛂𝛊 ά𝛋𝛒𝛚ς 𝛍𝛆𝛕𝛂𝛍𝛐𝛒𝛗𝛚𝛕𝛊𝛋ό 𝛆𝛒𝛄𝛂𝛔𝛕ή𝛒𝛊𝛐 δημιουργικής επανάχρησης, όπου ” άχρηστα για άλλους” αλλά πολύτιμα για εμάς υλικά θα μεταμορφωθούν με τη δική σας φαντασία σε μαγικά στολίδια και πολύτιμα δώρα για όλους όσους αγαπάτε!

Μετά το εργαστήριο, στο χώρο της 𝜱𝝎𝝉𝝄𝜸𝝆𝜶𝝋𝜾𝜿ής 𝜪𝝁ά𝜹𝜶ς 𝜥𝜶𝝀𝜶𝝁ά𝝉𝜶ς, θα υπάρξει η προβολή της ενότητας “𝜡ωηρά Χριστούγεννα”. Με φόντο τα Χριστούγεννα, ιστορίες για τη δύναμη της αγάπης, της καλοσύνης και της αλληλεγγύης ζωντανεύουν μέσα από αστείες περιπέτειες.

Πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη 𝛆𝛎ό𝛕𝛈𝛕𝛂 𝛕𝛂𝛊𝛎𝛊ώ𝛎 𝛋𝛊𝛎𝛐𝛖𝛍έ𝛎𝛚𝛎 𝛔𝛘𝛆𝛅ί𝛚𝛎 𝛍𝛊𝛋𝛒𝛐ύ 𝛍ή𝛋𝛐𝛖ς από την 𝜥𝜾𝝂𝜼𝝁𝜶𝝉𝝄𝜸𝝆𝜶𝝋𝜾𝜿ή Λέ𝝈𝝌𝜼 Κ𝜶𝝀𝜶𝝁ά𝝉𝜶ς για παιδιά άνω των 4 ετών με 𝝴𝝺𝝴ύ𝝷𝝴𝞀𝝶 𝝴ί𝞂𝝾𝝳𝝾.

Παράλληλα, έφτασε η ώρα να στηθεί το 𝞦𝟂𝞺𝞲ό 𝞽𝟂𝞶 𝞦𝞺𝞲𝞼𝞽𝞸𝞾𝞬έ𝞶𝞶𝟂𝞶 στο τρίτο και τελευταίο για το 2023 Re:Think Christmas Lab στο πλαίσιο της Ανοιχτής Κυριακής στο αγρόκτημα, την Κυριακή 17/12/2023, από τις 11.00 το πρωί.

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς παραμύθια δε γίνονται, παραμύθια λαϊκά από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα ζωντανέψουν αυτή την Κυριακή στο αγρόκτημα από τον αγαπημένο Σπύρο Τσίρο».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, τηλέφωνα 2721022505 (Αγρόκτημα Φοίφα) και 𝟮𝟳𝟮𝟭𝟬𝟵𝟱𝟯𝟬𝟬 – 𝟮𝟳𝟮𝟭𝟬𝟵𝟳𝟰𝟱𝟳 (ΕΡΤ Καλαμάτας – μόνο για την εκδήλωση του Σαββάτου).