Αποτίμηση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Αποτίμηση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Σειρά εκδηλώσεων με αφορμή τα Χριστούγεννα πραγματοποίησε φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μια μοναδική εμπειρία γιορτινής ατμόσφαιρας.

Η αποτίμηση των εν λόγω εκδηλώσεων αναδεικνύει την επιτυχία και το θετικό αντίκτυπο που είχαν.

Ειδικότερα:

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας
Ο διαγωνισμός αυτός συγκέντρωσε συμμετοχές από 25 καταστήματα, προσφέροντας έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό στις βιτρίνες τους. Με τις ψήφους του κόσμου να ξεπερνούν τις 2.000, ο διαγωνισμός αυτός αναδείχθηκε ως επιτυχημένος, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού και προωθώντας τη δημιουργικότητα των καταστημάτων.

Επίσκεψη Άγιου Βασίλη στα καταστήματα
Η παρουσία του Άγιου Βασίλη στα καταστήματα δημιούργησε μια θερμή και φιλική ατμόσφαιρα, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να απολαύσουν τις αγορές τους με έναν πιο εορταστικό τρόπο. Η συμμετοχή των παιδιών και η χαρά που προκάλεσε στους μικρούς φίλους, αλλά και στους εργαζομένους των καταστημάτων, έκανε αυτήν την εκδήλωση ιδιαίτερα αξέχαστη.

Κλήρωση δώρων μέσω εφαρμογής αποδείξεων
Η κλήρωση δώρων με τη χρήση της εφαρμογής αποδείξεων συνέβαλε στην προώθηση της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα των εκδηλώσεων. Με πάνω από 1.000 σκαναρισμένες αποδείξεις, η συμμετοχή του κοινού ήταν εντυπωσιακή, ενισχύοντας τη συνολική επιτυχία της εκδήλωσης και προσφέροντας συναρπαστικά δώρα στους νικητές.

Συνολικά, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, όπως σημειώνεται σχετικά, «ανέδειξαν τη δύναμη της κοινότητας και τη συνεργασίας επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Η θετική ανταπόκριση από το κοινό επιβεβαιώνει τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων στην προώθηση του εμπορίου και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας. Αυτές οι εκδηλώσεις αναμφίβολα συνέβαλαν στη δημιουργία μιας θετικής και εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη μας».

Λίγα λόγια
Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας δραστηριοποιείται με την επιμόρφωση των μελών του και των υπαλλήλων τους με τα σεμινάρια που οργανώνονται ή στα γραφεία του ή στην αίθουσα κάποιου ΚΕΚ, και φροντίζει για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργούνται στον κλάδο, συμμετέχοντας στην Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Π.Ο.Ε.Ε.), καθώς και στη Συνομοσπονδία στην Αθήνα (ΕΣΕΕ).

Επικοινωνία
Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας “Ο Ερμής”, Γεωργούλη 8, Καλαμάτα, τηλ. 2721025298, Fax: 2721025298, email: emporikossyllogos@gmail.com