ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Ορίστηκαν μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, πρόεδρος ο Γιάννης Φιλντίσης

ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Ορίστηκαν μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, πρόεδρος ο Γιάννης Φιλντίσης

Απόφαση ορισμού μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Τριφυλίας (ΔΕΥΑΤ) ελήφθη στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας.

Η σύνθεση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ έχει ως εξής: 1) Ιωάννης Φιλντίσης, δημοτικός σύμβουλος (πλειοψηφίας) – πρόεδρος της ΔΕΥΑT 2) Αυρηλιώνης Χαράλαμπος, δημοτικός σύμβουλος (Πλειοψηφίας), τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Αθανασόπουλο Βασίλειο, δημοτικό σύμβουλο (πλειοψηφίας). 3) Μπακούρος Σωτήριος, δημοτικός σύμβουλος (πλειοψηφίας), τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Κουνάβη Πολυχρόνη, δημοτικό σύμβουλο (πλειοψηφίας). 4) Φρούσος Νικόλαος, δημοτικός σύμβουλος (πλειοψηφίας), τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Τζαβέλλα Χρήστο, δημοτικό σύμβουλο (πλειοψηφίας). 5) Παναγοπούλου Μαρία, δημοτική σύμβουλος (πλειοψηφίας), τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Βλάχο Αντώνιο, δημοτικό σύμβουλο (πλειοψηφίας). 6) Παναγιωτοπούλου Χάιδω, δημοτική σύμβουλος (μειοψηφίας), τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Γεωργακοπούλου Νικολέτα, δημοτική σύμβουλο (μειοψηφίας). 7) Τσιγκάνου Αικατερίνη, δημοτική σύμβουλος (μειοψηφίας), τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Κανελλόπουλο Περικλή, δημοτικό σύμβουλο (μειοψηφίας). 8) Τσίγκανος Γεώργιος, εκπρόσωπος εργαζομένων της ΔΕΥΑΤ, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Παπαδοπούλου Αντωνία, υπάλληλο της ΔΕΥΑΤ. 9) Τερζής Δημήτριος του Νικολάου, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Κουρέτα Ελένη του Νικολάου, μέλος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας. 10) Γκόγκα Χριστίνα του Γεωργίου, δημότης, τακτικό μέλος με αναπληρώτρια την Πετρακοπούλου Σοφία του Παναγιώτη, δημότη. 11) Αναγνωστοπούλου Παναγιώτα του Ιωάννη, δημότης, τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Σαρλά Βασίλειο του Γεωργίου, δημότη.

Σημειώνεται ότι αρχικά η κα Παναγιωτοπούλου είχε προτείνει για τακτικά μέλη από τη μειοψηφία τον εαυτό της και το δημοτικό σύμβουλο της παράταξής της, Σωτήριο Τσίγκανο, και επίσης δύο της παράταξής της ως αναπληρωματικά μέλη, αλλά μόλις από τις δύο άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας «αντέδρασαν» επειδή αποκλείονταν από τη συμμετοχή τους, τελικά αποφασίστηκε ύστερα από πρόταση του κ. Κατρίτση η συμμετοχή στο Δ.Σ. ως τακτικού μέλους της κας Τσιγκάνου.

Οι δε δημότες που ορίστηκαν ως μέλη είναι όλοι τους αποτυχόντες και αποτυχούσες να εκλεγούν υποψήφιοι του συνδυασμού του δημάρχου Τριφυλίας, εκ των οποίων η Χριστίνα Γκόγκα ήταν τακτικό μέλος και στο απερχόμενο Δ.Σ. της Επιχείρησης την παρελθούσα δημοτική περίοδο ως δημότης και με απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ είχε ορισθεί να παρέχει πλήρη απασχόληση με αμοιβή στη ΔΕΥΑΤ.

Ο ορισθείς πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, Γιάννης Φιλντίσης, παίρνοντας το λόγο, ευχαρίστησε τον κ. Λεβεντάκη για την εμπιστοσύνη και την τιμή, τονίζοντας: «Να είστε σίγουρος ότι θα κάνω ό,τι πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εδώ και δεκαετίες ιστορικοί και οικονομικοί αναλυτές έχουν κάνει πρόβλεψη πως ο επόμενος πόλεμος στον κόσμο θα έχει αιτία το αγαθό του νερού και την εκμετάλλευσή του…».

Η.Γ.