Ενώνονται Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων Αστυνομίας και Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Ενώνονται Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων Αστυνομίας και Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Ανακοινώθηκε κατά την κοινή εκδήλωση για την κοπή πίτας

Την ενοποίηση μέσα στο τρέχον έτος των δύο Σωματείων ανακοίνωσαν η Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας Μεσσηνίας και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσσηνίας, στην από κοινού εκδήλωση που πραγματοποίησαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους το βράδυ του Σαββάτου.

Στην ετήσια χοροεσπερίδα των δύο σωματείων παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο χωρικός αντιπερφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Μεσσήνης Ηλίας Γεωργόπουλος, ο νέος αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Θανάσης Χριστόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κώστας Βοριάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών της Αστυνομίας Πελοποννήσου Νίκος Αντωνόπουλος κ.ά.

Οι πρόεδροι των δύο Σωματείων, Βασίλης Γεωργακόπουλος και Γρηγόρης Δουμεντζιάνος, ανακοίνωσαν πως έπειτα από καιρό πραγματοποιείται αυτό που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό: να υπάρχει ένα σωματείο.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν και έδωσαν ευχές όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ τα δύο Σωματεία τίμησαν με πλακέτα τα παλιά μέλη τους Ιωάννη Κων. Σαμαρτζή, Παναγιώτη Κων. Γεωργακόπουλο και Σωκράτη Πετρ. Σωτηρόπουλο.

Η αθρόα προσέλευση των προσκεκλημένων και το κέφι και η διασκέδαση που ακολούθησαν δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, με την οποία όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, ενώ ευχήθηκαν έτσι όμορφα να περάσει και η νέα χρονιά.

Της Βίκυς Βετουλάκη