Έπιπλα που αποπνέουν κομψότητα και ζεστασιά!

Έπιπλα που αποπνέουν κομψότητα και ζεστασιά!

Τα έπιπλα σπιτιού που επιλέγουμε για να πλαισιώσουμε τον χώρο σας, δεν ικανοποιούν μόνο την ανάγκη μας για λειτουργικότητα, αλλά αποτελούν και έκφραση του εαυτού μας.
Οφείλουμε, λοιπόν, να τα επιλέξουμε με προσοχή. Το Welhome προσφέρει λύσεις για κάθε προτίμηση και κάθε ανάγκη και έχει στη διάθεσή σας έπιπλα οικονομικά, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής. Μοντέρνα, κλασικά και νεοκλασικά, μεμονωμένα ή σε σετ, απλά ή πτυσσόμενα, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία. Επιλέξτε ξύλινα ή μεταλλικά για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το γραφείο, το υπνοδωμάτιο ή το παιδικό δωμάτιο και διακοσμήστε τον χώρο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί!

Καναπές κρεβάτι για… απεριόριστη φιλοξενία!

Ένας καναπές κρεβάτι είναι χρήσιμο να υπάρχει σε κάθε σπίτι, είτε μικρό είτε μεγάλο, καθώς με μία κίνηση σάς επιτρέπει να φιλοξενήσετε τους επισκέπτες σας. Στο Welhome θα βρείτε σε προσφορά καναπέδες κρεβάτι, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς και αναδιπλούμενο μηχανισμό, για να επιλέξετε εκείνον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Ένας καναπές μονός, διπλός, διθέσιος, τριθέσιος ή γωνιακός από ύφασμα, δέρμα ή μέταλλο θα ανανεώσει τον χώρο σας στη στιγμή! Τοποθετήστε τον στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα και απολαύστε άνεση, ευελιξία, εργονομία και… φιλοξενία!

Τριθέσιοι καναπέδες για άνεση υψηλής αισθητικής!

Οι τριθέσιοι καναπέδες του Welhome αποτελούν συνώνυμο αισθητικής, άνεσης και εργονομίας. Μοντέρνοι ή κλασικοί, με πρακτικό αποθηκευτικό χώρο και μπράτσα ή χωρίς είναι ιδανικοί για να διακοσμήσετε το καθιστικό σας. Κι αν αγαπάτε τη φιλοξενία, υπάρχουν και οι καναπέδες-κρεβάτια, σε διάφορα χρώματα, όπως μπεζ, γκρι, κόκκινο και άλλα. Επισκεφθείτε το welhome.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, ενημερωθείτε για τις προσφορές και αποκτήστε οικονομικά έπιπλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, με άμεση παράδοση και δυνατότητα συναρμολόγησης!