Ήττα 3-1 στη Ρόδο για την Εράνη με παράπονα για τη διαιτησία και χαμένες ευκαιρίες

Ήττα 3-1 στη Ρόδο για την Εράνη με παράπονα για τη διαιτησία και χαμένες ευκαιρίες

Για τη 19η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής η Εράνη δοκιμάστηκε το απόγευμα της Κυριακη στη Ρόδο, όπου δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδα (4-1 επί του ΑΟ Πυλίου Κω). Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε με 3-1, με τη φιλιατρινή ομάδα όμως να εκφράζει έντονα παράπονα για καθοριστικές αποφάσεις του πειραιώτικου διαιτητικού τρίο που αποτέλεσαν οι Γεωργόπουλος, Καρακελές-Στεφ. Αντωνόπουλος).

Οι υπεύθυνοι της Εράνης αναφέρουν σχετικά: «Άδικη ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η ομάδα μας που πάλεψε στη Ρόδο, δίχως να συνδυάσει με βαθμολογική συγκομιδή μια μεστή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με το …καλημέρα δια ποδός Ζούνη, όμως η απάντηση της Εράνης ήταν κάτι παραπάνω από άμεση, φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 13’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Μπινιώρη. Έκτοτε οι παίκτες του Θεόδωρου Γιακαλή κυριάρχησαν στο γήπεδο και απώλεσαν τεράστιες ευκαιρίες για την ολική ανατροπή με τους Κωνσταντόπουλο και Καραμπέτσο. Το ημίχρονο έκλεισε με ξεκάθαρη παραβίαση πέναλτι υπέρ της Εράνης, καθώς η μπαλα χτυπάει σε χέρι αμυντικού της Ρόδου και αλλάζει πορεία! Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε το πρώτο με μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα μας, έχοντας κυρίους εκφραστές της Παπαδόπουλο, Κωνσταντόπουλο και Καραμπέτσο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με πέναλτι του Μπαρμπαρούση, σε μια απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για αντικανονικό μαρκάρισμα επάνω του.

Ο ίδιος παίκτης στο 76’ σημείωσε το τερμα που διαμόρφωσε το τελικό αποτελεσμα, σε μια φάση που υπάρχει οφθαλμοφανέστατο φαουλ πάνω στον Μπουρδέκα, τον οποίο ο επιθετικός των γηπεδούχων γκρεμίζει και πετάει άτσαλα στο έδαφος. Ο ρέφερι δεν καταλόγισε ούτε αυτή την φορά την παράβαση και κέρδισε δίκαια το βραβείο του απόλυτου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Θεωρούμε ότι ήταν η μια πολύ κακή μέρα για τους διαιτητές της αναμέτρησης, όπως μπορεί να είναι μελλοντικά για έναν δικό μας ποδοσφαιριστή. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση απο το Δ.Σ. του συλλόγου για όσα διαδραματίστηκαν στο ενωσιακό γήπεδο της Ρόδου».

Το φιλμ του αγώνα και οι συνθέσεις των δύο ομάδων από το news12.gr έχουν ως εξής:

Μόλις στο 2΄ ο Ζούνης με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0. Στο 14’ ο Μπινιώρης εκτέλεση απευθείας φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Μπαρμπαρούση και κατέληξε στα δίχτυα του Μανουσάκη (1 – 1). Στο 54’΄ο Μπινιώρης μάρκαρε τον Λαθύρη στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαρμπαρούσης και έδωσε το προβάδισμα και πάλι στη Ρόδο (2 – 1). Στο 75’ ο Μπαρμπαρούσης με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε “αέρα” δυο τερμάτων στην ομάδα του (3 – 1).

ΡΟΔΟΣ: Μανουσάκης, Πατσιαβούρας, Καψάλης, Ζαχαρός (79’ Γκολφινόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Τρόκα (88’ Ξεπαπαδάκης), Ζούνης (88’ Μπουρνέλης), Λάσκαρης, Νικολόπουλος, Γωνιωτάκης, Λαθύρης (63’ Ζανάκης).

ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Καπλάνης (79’ Λακριντής), Μπινιώρης, Τσέρπες, Μπουρδέκας, Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος (69’ Σινάνι), Γκεβόρι (60’ Φλαριώτης), Πουλιανός, Καραμπέτσος.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

ΑΟ Πυλίου Κω – ΑΕ Μεσολογγίου 2-1

Θύελλα Ραφήνας – Πανελευσινιακός 2-0

ΑΕ Μυκόνου – ΓΣ Μαρκό αναβλήθηκε

Βύζας Μεγάρων – Ιαλυσός 1-0

Ελλάς Σύρου – Αστέρας Βάρης 1-1

Παναιγιάλειος – ΑΕ Ερμιονίδας 3-1

Παναργειακός – ΑΕΡ Αφάντου 0-0

ΠΑΟ Βάρδας – ΠΑΣ Κόρινθος 0-0

Ρόδος – Εράνη Φιλιατρών 3-1

Η βαθμολογία

1. ΠΑΣ Κόρινθος 39

2. Θύελλα Ραφήνας 39

3. Ρόδος 35

4. Παναιγιάλειος 35

5. Αστέρας Βάρης 35

6. Ελλάς Σύρου 33

7. Παναργειακός 33

8. ΑΕΡ Αφάντου 28

9. Μαρκό 27

10. ΑΕ Μυκόνου 26

11. Πανελευσινιακός 24

12. Ιάλυσος 24

13. ΠΑΟ Βάρδας 24

14. Βύζας Μεγάρων 22

15. ΑΟ Πυλίου Κω 19

16. ΑΕ Ερμιονίδας 11

17. Εράνη Φιλιατρών 10

18. ΑΕ Μεσολογγίου 3

Η επόμενη αγωνιστική

ΑΕ Μεσολογγίου – Ρόδος Α

ΕΡ Αφάντου – Θύελλα Ραφήνας

Εράνη Φιλιατρών – ΠΑΟ Βάρδας

ΑΕ Ερμιονίδας – ΑΟ Πυλίου

Κω Ιάλυσος – Ελλάς Σύρου Π

ΑΣ Κόρινθος – Πανελευσινιακός

Αστέρας Βάρης – Παναργειακός

ΓΣ Μαρκό – Βύζας Μεγάρων

Παναιγιάλειος – ΑΕ Μυκόνου

-φωτογραφία αρχείου-