Σε βίλες προς μίσθωση προχωρά η Costa Navarino

Σε βίλες προς μίσθωση προχωρά η Costa Navarino

Στη σύσταση πλατφόρμας προχωρά η ΤΕΜΕΣ

Τη δημιουργία μιας πλατφόρμας, μέσω της οποίας οι μόνιμοι κάτοικοι της Costa Navarino θα μπορούν να ενοικιάζουν τις κατοικίες τους σε τρίτους, έχει δρομολογήσει η Τ.Ε.ΜΕΣ. Α.Ε.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους ιδιοκτήτες των κατοικιών και των βιλών της Costa Navarino, οι οποίοι επιλέγουν να εκμεταλλευτούν το ακίνητό τους όταν δε διαμένουν οι ίδιοι σε αυτό, ένα νέο ολοκληρωμένο προϊόν.

Η πλατφόρμα, σύμφωνα με το euro2day.gr, θα λανσαριστεί μέσα στο 2024 και επί της ουσίας θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους ταξιδιώτες να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής στην Costa Navarino, διαμορφώνοντας αυτόματα μία νέα δεξαμενή δυνάμει επενδυτών.

Σε ό,τι αφορά την οικιστική ανάπτυξη στην Costa Navarino, αναφέρει το δημοσίευμα, μέσα στο 2024 θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους οι 42 κατοικίες της γειτονιάς Rolling Greens στο Navarino Dunes, της πρώτης γειτονιάς που αναπτύχθηκε με τη φιλοσοφία «turn-key» (με το κλειδί στο χέρι). Έλληνες και ξένοι, κυρίως από τις χώρες της Βορειοδυτικής Ευρώπης, σε ένα μίγμα 50%-50%, είναι οι νέοι μόνιμοι κάτοικοι της Costa Navarino.

Η αυξανόμενη ζήτηση για πολυτελείς κατοικίες, που αναπτύσσονται σύμφωνα με τις αρχές αειφόρου ανάπτυξης και πλαισιώνονται από ένα οικοσύστημα δραστηριοτήτων και εμπειριών, οδήγησε, μάλιστα, στην πρόσφατη προσθήκη της γειτονιάς Valley Greens, με την οποία ολοκληρώνεται το οικιστικό κομμάτι στο Navarino Dunes.

Η νέα γειτονιά περιλαμβάνει semi-detached κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων, καθώς και detached κατοικίες, οι οποίες επίσης παραδίδονται «με το κλειδί στο χέρι» (turn-key).

Υπενθυμίζεται ότι στην Costa Navarino υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές περιοχές ανάπτυξης κατοικιών: Sea Dunes, Olive Grove, Rolling Greens, Valley Greens, στις οποίες είναι διαθέσιμοι 3 τύποι κατοικιών: “off-plan” (από τα σχέδια), “turn-key” (με το κλειδί στο χέρι) και branded διαμερίσματα.

Το εύρος τιμών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, διαμορφώνεται από 3,75 εκατ. ευρώ για τις “custom” κατοικίες, από 1,4 εκατ. ευρώ για τις “turn-key” κατοικίες και από 770 χιλ. για τα branded διαμερίσματα. Οι βίλες στη γειτονιά Rolling Greens πωλήθηκαν μέσα σε ένα χρόνο από το λανσάρισμά τους, με τη ζήτηση να ξεπερνά την προσφορά, ενώ σε ό,τι αφορά τις άλλες δύο γειτονιές, τη Sea Dunes και την Olive Grove, μέχρι σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει πωληθεί πάνω από το 80% των κατοικιών.