Βόλος: Σκότωσε τον αδερφό της συζύγου του γιατί βίαζε την κόρη του

Βόλος: Σκότωσε τον αδερφό της συζύγου του γιατί βίαζε την κόρη του

Ένα σοκαριστικό γεγονός συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Βόλου: Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 33χρονου, από τον 50χρονο κουνιάδο του στην περιοχή Κάτω Κλάδος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, ο δράστης μετά τη δολοφονία παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία, και είπε πως σκότωσε τον αδερφό της συζύγου του γιατί όπως του ομολόγησε η 18χρονη σήμερα κόρη του, βιάστηκε επανειλημμένως από τον 33χρονο, από τα 9 της χρόνια.

Μάλιστα, ο 33χρονος εφέρετο να εκβίαζε τη 18χρονη με οπτικοακουστικό υλικό που είχε στην κατοχή του.

Το χρονικό
Όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος δράστης πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του, της είπε πως έχει πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και της ζήτησε να ενημερώσει τον αδερφό της και να τον συναντήσει σε συγκεκριμένο σημείο για να τον βοηθήσει.

Όταν το θύμα έφτασε στο σημείο, ο ίδιος έβγαλε μια καραμπίνα, τον πυροβόλησε στο στήθος και στο πρόσωπο και αμέσως μετά πήγε στο τοπικό ΑΤ όπου παραδόθηκε και είπε στους αστυνομικούς τι έγινε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα του 33χρονου, ενώ δίπλα του βρήκαν κομματιασμένη και την καραμπίνα.

ethnos.gr

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη άνδρας στο Βόλο για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.
Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον
κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η
Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.