2ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό & Μουσικό Φεστιβάλ με Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοο Ιωαννίδη και Πυξ Λαξ

2ο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό & Μουσικό Φεστιβάλ με Ματούλα Ζαμάνη, Αλκίνοο Ιωαννίδη και Πυξ Λαξ

Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία που γνώρισε το πρώτο Μεσσηνιακό Γαστρονομικό & Μουσικό Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο, από τις 9 έως τις 12 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Καλαμάτα

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του, στόχο έχει τη διαφήμιση και ανάδειξη των μεσσηνιακών προϊόντων.

Ειδικότερα, στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ θα υπάρχουν κιόσκια με τουριστικά γραφεία, τοπικά προϊόντα και εδέσματα. Επίσης, θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν τοπικά μαγαζιά εστίασης, καθώς και μικροπαραγωγοί, που θα αναδείξουν τα προϊόντα τους, όπως παστό, λάδι, κρασί, ούζο, μέλι, δίπλες, λαλάγγια, κομπόστες, παστέλι, χυλοπίτες, λουκάνικα κ.λπ.
Παράλληλα, θα συμμετάσχουν διάφοροι σύλλογοι και ομάδες της Μεσσηνίας, όπως χορευτικοί, φωτογραφικές ομάδες, ο Ορειβατικός, ο Φιλοζωικός και άλλοι, που θα παρουσιάζουν τις δράσεις τους.

Στο μουσικό κομμάτι θα υπάρξουν τρεις μεγάλες συναυλίες, ειδικότερα στις 9 Αυγούστου με τους Ματούλα Ζαμάνη, Χατζηφραγκέτα  και Ασσόδυο , στις 10 Αυγούστου θα ακολουθήσουν οι Πύξ Λαξ με τους Ακροβάτες, στις 11 Αυγούστου ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με τους Trio ενώ η αυλαία θα πέσει στις 12 Αυγούστου με ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι παράδοσης όπου θα συμμετέχουν σύλλογοι της Μεσσηνίας και η ορχήστρα του Ιωάννη Παυλόπουλου.

Να σημειωθεί ότι ήδη ξεκίνησε η προπώληση των εισιτήριων.

Σημεία Προπώλησης Internet.
📍Ticket servises ⬇️

Σημεία Προπώλησης Φυσικής.
📍 Rodanthos Rock n Roll Beer Bar
📍 λούφα μεζεδοτεχνείον
📍 Casablanca Beachbar
📍 Μάμρα Ρακομπυραρείον
📍 ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ( Βιβλιοχαρτοπωλείο)
📍 Βιβλιοχαρτοπωλείο Κονταργύρη
📍 Exiscafe