Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας: Έκθεση ζωγραφικής της Καίτης Καρύδη – Καρατζαφέρη

Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας: Έκθεση ζωγραφικής της  Καίτης Καρύδη – Καρατζαφέρη

Με αστείρευτη αγάπη για την τέχνη και τους νέους καλλιτέχνες, το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας θα φιλοξενήσει έκθεση ζωγραφικής της Καίτης Καρύδη – Καρατζαφέρη, στο χώρο του (DocCafe, Kουτσομητοπούλου 6, Καλαμάτα), από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 18 Μαρτίου.

Με πινέλο γεμάτο χρώμα και φως, η Καίτη Καρύδη – Καρατζαφέρη δημιουργεί έργα που αγγίζουν την ψυχή, ενώ η έκθεση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Αλεξάνδρας Σκορδάκη, στενής φίλης της ζωγράφου, αλλά και του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου.

Η Καίτη Καρύδη – Καρατζαφέρη, γεννημένη στην Καλαμάτα, έζησε και εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος στην Αθήνα 35 χρόνια. Τα τελευταία έξι χρόνια ζει μόνιμα στην Καλαμάτα. Με τη ζωγραφική ασχολήθηκε  ερασιτεχνικά ως βαλβίδα εκτόνωσης από το καθημερινό στρες. Αυτοδίδακτη, άρχισε να ζωγραφίζει με λάδια και τα τελευταία χρόνια κυρίως με ακριλικά. Αγαπημένα θέματα η ελιά,  τα λουλούδια, οι πέτρες η θάλασσα, οι παλιές πόρτες. Στον ελεύθερο χρόνο της, ζωγραφίζει ή κατασκευάζει κοσμήματα από σύρμα, χάντρες, υγρό γυαλί κι εξαρτήματα ρολογιών.