Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Δωρεάν εξετάσεις και ειδικές προσφορές με 80% έκπτωση, στα διαγνωστικά Falireas Medical

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Δωρεάν εξετάσεις και ειδικές προσφορές με 80% έκπτωση, στα διαγνωστικά Falireas Medical

Η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, μια ημέρα αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτής της σοβαρής πάθησης που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο.

Αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα αυτής της παγκόσμιας προσπάθειας κατά του καρκίνου, τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Falireas Medical προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη του καρκίνου, για συγκεκριμένο αριθμό εξεταζόμενων, καθώς και ειδική έκπτωση 80% σε εξετάσεις που συμβάλλουν στον έγκαιρο εντοπισμό και την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν και στα τέσσερα διαγνωστικά κέντρα, στις πόλεις Καλαμάτα, Μελιγαλά, Πύλο και Στούπα Μεσσηνίας.

Ο καρκίνος είναι μια πραγματικότητα που μας αγγίζει όλους, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Ωστόσο, η πρόληψη και η πρόωρη διάγνωση μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο καρκίνος είναι η δεύτερη αιτία θανάτου παγκοσμίως, μετά τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Είναι σημαντικό να ενημερωθούμε για τους συχνότερους τύπους καρκίνου, προκειμένου να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη αυτής της σοβαρής πάθησης.

Η πρόληψη περιλαμβάνει την υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών, όπως η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και η αποφυγή επιβλαβών συνηθειών. Εκτός από την πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση και η αποτελεσματική θεραπεία είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των πιθανοτήτων επιβίωσης των ασθενών με καρκίνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το ιατρείο μας στο +30 2721 10 10 10 ή στο email kalamata@falireasmedical.gr