Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Δοξούλας Παλαμάρα «Σαν Κολιμπρί»

Παρουσιάστηκε το βιβλίο της  Δοξούλας Παλαμάρα «Σαν Κολιμπρί»

Στην γκαλερί Α49, στο κέντρο της Καλαμάτας, έγινε το περασμένο Σάββατο η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της Δοξούλας Παλαμάρα, με τίτλο «Σαν Κολιμπρί», από τις εκδόσεις Βακχικόν και το βιβλιοπωλείο Δημητριάδη.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την έκδοση του πρώτου της βιβλίου «Απόψε θα έχουμε ρεστία», με μια συλλογή είκοσι δύο διηγημάτων η Δοξούλα Παλαμάρα φωτίζει ιστορίες γυναικών, οι οποίες μέσα από την προσωπική τους διαδρομή καταφέρνουν η καθεμιά να αφήσει το δικό της αποτύπωμα σε έναν κόσμο που ολοένα αλλάζει.

«Οι γυναίκες, στις είκοσι δύο ιστορίες του βιβλίου, με διαφορετικές ηλικίες και προσδοκίες, από διαφορετικό περιβάλλον και κοινωνικό υπόβαθρο, με ανισοβαρείς άμυνες και αντοχές, δεν είναι πάντα αξιοθαύμαστες ούτε είναι πάντα αξιολύπητες», αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, καλώντας μας η συγγραφέας να τις γνωρίσουμε μέσα από τη δική της, ιδιαίτερη οπτική.

Για τη συγγραφέα και το βιβλίο μίλησαν η κυρία Άντα Αποστολάκη, εκδότρια της εφημερίδας «Θάρρος», ο κύριος Κώστας Μαυρακάκης, συγγραφέας και σύμβουλος ψυχικής υγείας και η κυρία Βασιλική Σπυροπούλου, αρχιτέκτων.

Την όμορφη ατμόσφαιρα της εκδήλωσης «ζέστανε» ακόμα περισσότερο η παρουσία οικογένειας, φίλων και πλήθους μαθητών της κας Παλαμάρα.