ΠΕ Μεσσηνίας: Συνάντηση Στάθη Αναστασόπουλου με Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας

ΠΕ Μεσσηνίας: Συνάντηση Στάθη Αναστασόπουλου  με Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας

Συνάντηση με μέλη του προεδρείου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας είχε προχθές στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος. Στη συνάντηση παρευρέθησαν η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γεωργία Θεοδωροπούλου, ο εκπρόσωπος του συλλόγου στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία Νικόλαος Χρονόπουλος και ο ταμίας Άγγελος Τσορφόλιας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη δραστηριότητα του συλλόγου, όπως η υλοποίηση δράσεων για τη συνεχή επιστημονική κατάρτιση των μελών του, δράσεις εκπαίδευσης του κοινού σε θέματα στοματικής υγείας, καθώς και διοργάνωσης επιστημονικών συνεδρίων.

Ειδικότερα, ενημέρωσαν τον αντιπεριφερειάρχη για την ανάληψη της ευθύνης διοργάνωσης του παμπελοποννησιακού συνεδρίου τον προσεχή Μάιο στην Καλαμάτα με θεματολογία που αναφέρεται στην ενασχόληση του οδοντιάτρου για τον έλεγχο, τη φροντίδα και την προστασία της στοματικής υγείας των ασθενών. Επιπλέον, το προσεχές συνέδριο προβλέπει ι παράλληλες δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα, για την επιτυχημένη δε διοργάνωσή του η πρόεδρος κατέθεσε και πρόταση συνδιοργάνωσης με την Περιφέρεια.

Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο συνέδριο, τονίζοντας ότι θα αποτελέσει παράγοντα προβολής της περιοχή. Επίσης, αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού που διοργανώνει ο σύλλογος, στοχεύοντας στη στοματική υγεία και, κατ’ επέκταση, στη γενική υγεία του πληθυσμού.