5ο Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού για Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία -Διαγωνισμός φωτογραφίας «Άνοιξη στο χωριό»

5ο Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού για Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία -Διαγωνισμός φωτογραφίας «Άνοιξη στο χωριό»

Tο πέμπτο κατά σειρά «Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού» διοργανώνει η ομάδα «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης», σε συνεργασία με το εργαστήριο ψηφιακών δεξιοτήτων και πληροφορικής «Αλγόριθμος», από τις 5 έως τις 12 Μαρτίου, θέτοντας στο επίκεντρο για άλλη μια  φορά την Αρκαδία, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό φωτογραφίας με ελεύθερη συμμετοχή, που ως θέμα έχει τη φυσική ομορφιά των τόπων, τους ανθρώπους, τις παραδόσεις, τα αξιοθέατα και τα μνημεία ενός χωριού με έμφαση την εποχή της άνοιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους που θα προέρχονται από μέρη των Νομών Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση festivalxoriou@gmail.com, αναγράφοντας και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, μέχρι και τις 12 Μαρτίου. Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα συμβάλει στην προβολή των χωριών μέσα από σελίδες και ομάδες κοινωνικής δικτύωσης στο ιντερνέτ (διατηρώντας πάντα τα στοιχεία του δημιουργού).

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορούν να αναζητηθούν από τον συντονιστή της δράσης κ. Γιάννη Λάσκαρη στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  laskaris0@gmail.com.