Αριστομένους: Αναβάλλονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις -Από αύριο οι εργασίες

Αριστομένους: Αναβάλλονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις -Από αύριο οι εργασίες

Ο Δήμος Καλαμάτας είχε ανακοινώσει ότι από σήμερα θα ξεκινήσουν εργασίες στην οδό Αριστομένους, κάτι που τελικά δε θα συμβεί.
Έτσι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά


Ακολουθεί η προηγούμενη ανακοίνωση

Από το Δήμο Καλαμάτας έχει προγραμματιστεί η εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Αριστομένους, από τη διασταύρωση με την οδό Νικηταρά έως πριν τη διασταύρωση με την οδό Βασ. Γεωργίου.

Οι εργασίες θα εκκινήσουν σήμερα την Τρίτη 19/03/2024 και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη 21/03/2024.

Για την ασφαλέστερη και ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου απαιτείται ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στο τμήμα αυτό της οδού για το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Η κυκλοφορία στις οδούς Βασ. Γεωργίου και Φραντζή θα διεξάγεται με μικρές διακοπές κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Από το Δήμο Καλαμάτας παρακαλούνται οι πολίτες να χρησιμοποιούν όσο το δυνατό εναλλακτικές διαδρομές για την πρόσβαση τους στα οικεία μέρη.


Αλλαγές στις λεωφορειακές διαδρομές των γραμμών Ν*1,Ν*2 και  Ν*4 για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Αριστομένους από τις 19/3/2024 έως και τις 21/3/2024 (σε περίπτωση ολοκλήρωσης των έργων νωρίτερα παύουν να ισχύουν οι αλλαγές των διαδρομών)

Η γραμμή 1
Από ΚΤΕΛ προς Φιλοξένια θα διέρχεται από τις οδούς Νέδοντος – Κιλκίς – Αρτέμιδος– Νέδοντος – Σόλωνος – Βασ. Κωνσταντίνου.
Επιστροφή κανονικά.

Η γραμμή 2
Από Φιλοξένια προς Νοσοκομείο θα διέρχεται από τις οδούς Νέδοντος – Κιλκίς (γέφυρα) – Αθηνών .
Επιστροφή κανονικά.

-Στις στάσεις Κροντήρι ,Ψαράκια και Δικαστήρια δεν θα διέρχεται το λεωφορείο, παρακαλούνται οι επιβάτες να επιλέξουν πλησιέστερες προηγούμενες ή επόμενες στάσεις.

Η γραμμή 4
Από Άγιο Κωνσταντίνο προς Κορδία-120ΠΕΑ θα διέρχεται από τις οδούς Νέδοντος – Κιλκίς – Αρτέμιδος– Νέδοντος – Σόλωνος – Βασ. Κωνσταντίνου.