Επεκτάθηκε το ωράριο λειτουργίας στο Γραφείο Ταυτοτήτων της Ασφάλειας Καλαμάτας

Επεκτάθηκε το ωράριο λειτουργίας στο Γραφείο Ταυτοτήτων της Ασφάλειας Καλαμάτας

Επεκτάθηκε το ωράριο λειτουργίας του Γραφείου Ταυτοτήτων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με σκοπό την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών για την έκδοση του νέου τύπου δελτίου ταυτότητας.

Η απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ξεκίνησε να εφαρμόζεται από την Τρίτη και αφορά σε συνολικά 81 Γραφεία Ταυτοτήτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Νέο ωράριο λειτουργίας
Το Γραφείο θα λειτουργεί πλέον σε διευρυμένο ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εκτός Κυριακής και επίσημων αργιών και συγκεκριμένα:

-Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 7.00 έως 21.00 κατά τη θερινή περίοδο και αντίστοιχα 7.30 έως 21.30 κατά τη χειμερινή περίοδο, και

-Σάββατο από 8.30 έως 17.30.

Τα Γραφεία των υπόλοιπων Υπηρεσιών εξακολουθούν να λειτουργούν με ωράριο από 7.00 έως 14.30 τη θερινή περίοδο και 7.30 έως 15.00 τη χειμερινή περίοδο, όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας, πλην Τετάρτης που λειτουργούν από 14.00 έως 20.30 και Σαββάτου που λειτουργούν από 8.30 έως 13.00.

Με ραντεβού
Σε περίπτωση που πολίτης επιθυμεί να επαναπρογραμματίσει ή να ακυρώσει ραντεβού, θα πρέπει να εισέλθει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του και στο «email» που του έχει αποσταλεί κατά την κράτηση του ραντεβού, να επιλέξει «Προγραμματισμό εκ νέου» και στη συνέχεια «Προγραμματισμό νέου» ή «Ακύρωση κράτησης». Η διαδικασία αυτή είναι ήδη διαθέσιμη.

Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση δελτίων ταυτότητας, από τα γραφεία ταυτοτήτων, μπορούν οι πολίτες να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.astynomia.gr / Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά.

Επίσης, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.