Επίσκεψη στο δήμαρχο Μεσσήνης αθλητών του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος»

Επίσκεψη στο δήμαρχο Μεσσήνης αθλητών του Αθλητικού  Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος»

Το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο επισκέφθηκαν στο γραφείο του αθλητές του Αθλητικού Παλαιστικού Συλλόγου Μεσσηνίας «Αριστόδημος» με τους γονείς και τον προπονητή τους, καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Ευθυμιάδη.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μπάμπης Μακρής, συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου. 

Ο δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για τις πρόσφατες διακρίσεις τους, τους γονείς τους για τη στήριξη, αλλά και τον προπονητή τους, καθώς με την καθοδήγησή του έχουν επιτύχει σημαντικές πανελλήνιες διακρίσεις στη διάρκεια της 7ετούς λειτουργίας του Συλλόγου, ο οποίος συνεχώς αυξάνει τους αθλητές του. Διαβεβαίωσε δε, ότι η Δημοτική Αρχή θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες στήριξης της πάλης και των αθλητών της με εξοπλισμό και χώρο εκγύμνασης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αθλητές Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Ελένη Μαρκοπούλου (γ΄ θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U15 στις 9-10/3 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας), Όλγα Χαριτοπούλου (5η θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα πάλης στις 11/3 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας), Γιώργος Μαρκατσέλης και Οδυσσέας Χατζής.