Εξέλιξη για το Κληροδότημα «Χανδρινού» στη Νέα Κηφισιά

Εξέλιξη για το Κληροδότημα «Χανδρινού» στη Νέα Κηφισιά

Για το ακίνητο – φιλέτο του Δήμου Καλαμάτας στη συμβολή των οδών Δειράδων και Σφενδόνης στη Νέα Κηφισιά, έχουμε γράψει αρκετές φορές, αφού περίοικοι έχουν επικοινωνήσει μαζί μας λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί.

Ειδικότερα, από τη στιγμή που έφυγε από το κτήριο ο τελευταίος ενοικιαστής, που το παρέδωσε σε καλή κατάσταση, τα πάντα λεηλατήθηκαν. Σύμφωνα δε με τους γείτονες, το Κληροδότημα «Χανδρινού» έχει μετατραπεί σε άνδρο ανομίας, ζητώντας εδώ και χρόνια να γίνει κάτι. Μάλιστα, ενήμεροι για την κατάσταση είναι και οι αρμόδιοι του Δήμου Καλαμάτας.

Τελευταία φορά που είχαμε ασχοληθεί με το ζήτημα από το Δήμο μάς είχαν πει ότι έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες, με μοναδική – ρεαλιστική λύση να είναι η εκποίηση του ακινήτου.

Η νέα εξέλιξη που έχουμε να προσθέσουμε, είναι ότι η νέα Δημοτική Αρχή της Νέας Κηφισιάς, όπως μάθαμε, θέλει διακαώς το συγκεκριμένο ακίνητο και αναμένεται άμεσα να υπάρξει επικοινωνία των δύο Δήμων.

Ας ελπίσουμε να βρεθεί χρυσή τομή ανάμεσα στους δύο Δήμους και το ακίνητο να αξιοποιηθεί εκ νέου, ή αν δεν προχωρήσει η συμφωνία, να γίνει κάτι σύντομα.
Π.Μπ.