Η Εράνη Φιλιατρών υποδέχεται τη Θύελλα Ραφήνας

Η Εράνη Φιλιατρών υποδέχεται τη Θύελλα Ραφήνας

Τη Θύελλα Ραφήνας αντιμετωπίζει σήμερα στις 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλιατρών (παλιό) τη Θύελλα Ραφήνας η Εράνη Φιλιατρών, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η τριφυλιακή ομάδα θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις αξιόλογες εμφανίσεις  και τα θετικά αποτελέσματα. Ο δε προπονητής Θοδωρής Γιακαλής και ο συνεργάτης του Κομνηνός Μπατζάκας, στα πλάνα που ετοιμάζουν για την εν λόγω συνάντηση δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα  προβλήματα.

Η Εράνη Φιλιατρών και σ’ αυτό τον εντός έδρας αγώνα περιμένει θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής.

Θοδωρής Γιακαλής: «Η ομάδα έπρεπε να είναι ψηλότερα»
Ο τεχνικός της Εράνης Φιλιατρών Θοδωρής Γιακαλής  για την εμφάνιση  και την ισοπαλία 1-1 με τον πρωτοπόρο Παναργειακό στο Άργος, σε δηλώσεις του στο «Soccer live.gr», επισήμανε τα εξής: «Πήγαμε πολύ καλά διαβασμένοι στο ματς με τον Παναργειακό, τα παιδιά ακολούθησαν πλήρως το πλάνο μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές μας έχουν αποδείξει ότι έχουμε λόγους να πιστεύουμε σε τέτοιες μεγάλες εμφανίσεις και ότι στα μεγάλα παιχνίδια μπορούν ν’ ανταποκριθούν.

Από το Δεκέμβριο και μετά η πορεία μας είναι πολύ καλή. Η ομάδα μας είναι πολύ ανταγωνιστική όμως είναι ένα πρωτάθλημα που κρίνεται στις λεπτομέρειες. Κάθε παιχνίδι είναι κάτι διαφορετικό. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος  θα παίξουμε για τις νίκες και για να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια. Παράλληλα, έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι την 1η Μαΐου, τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο τον Πανθουριακό, όπου θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο».

Όσον αφορά στη δική του παρουσία στην Εράνη Φιλιατρών  και τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, ο κ. Γιακαλής, ανέφερε: «Η διοίκηση μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε σωστά. Με τη λειτουργία και την οργάνωσή της, η ομάδα θα έπρεπε να είναι πολύ ψηλότερα».

Τον κυριακάτικο αγώνα Εράνης Φιλιατρών – Θύελλας Ραφήνας, έχει οριστεί να «σφυρίξει» ο Παναγιώτης Μάρκος από την ΕΠΣ Λακωνίας. Βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Σόβολος από την ίδια Ένωση, Δημήτριος Κόρδας από την ΕΠΣ Ηλείας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτριος Μπερσής από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 3ου Ομίλου
Τα υπόλοιπα ματς της 29ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, είναι τα εξής:

Σάββατο
ΑΕ Μεσολογγίου – Παναργειακός

Γ.Σ. Μαρκό – ΑΟ Πυλίου Κω

Κυριακή 31 Μαρτίου – 4.00 μ.μ.

ΑΕ Μυκόνου – ΠΑΣ Κόρινθος

ΑΕΡ Αφάντου – Πανελευσινιακός

Κυανούς Αστέρας Βάρης – ΠΑΟ Βάρδας

Ιάλυσος Ρόδου – ΑΣ Ρόδος

Βύζας Μεγάρων – Παναιγιάλειος