Κοπή πίτας των Διαγνωστικών Εργαστηρίων Falireas Medical σε μια λαμπερή εκδήλωση

Κοπή πίτας των Διαγνωστικών Εργαστηρίων Falireas Medical σε μια λαμπερή εκδήλωση

Με μια λαμπερή εκδήλωση, γεμάτη από χαμόγελα και ευχές, πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Διαγνωστικών Εργαστηρίων Falireas Medical, σε ένα πανέμορφο χώρο στο ξενοδοχείου Horizon Blue.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες η διοίκηση της εταιρείας Falireas Medical, καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό από τα τέσσερα διαγνωστικά κέντρα. Η δε παρουσία όλων συνέβαλε στη δημιουργία μιας πολύ ζεστής και εξαιρετικά πρόσχαρης ατμόσφαιρας.

Από την πλευρά του, ο δρ. Παναγιώτης Φαληρέας, πρόεδρος των Διαγνωστικών Falireas Medical, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό της εταιρείας, για τη συνεχή αφοσίωση και προσφορά τους. Επίσης, ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει υγεία και ευημερία σε κάθε οικογένεια.

Ακολούθησε γεύμα στο χώρο και η παραδοσιακή κοπή της πίτας, την οποία και ευλόγησε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Γεώργιος Μπίζας, με το πρώτο φλουρί να κερδίζει υπάλληλος από το ιατρείο του Μελιγαλά, ενώ το δεύτερο προσφέρθηκε ως δωρεά για φιλανθρωπικούς σκοπούς, προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο νόημα στην εορταστική εκδήλωση.