Οι μαθητές του Lab Music Education Καλαμάτας στη σκηνή

Οι μαθητές του Lab Music  Education Καλαμάτας στη σκηνή

Το 1ο Lab Students’ Concert του Ωδείου Σύγχρονης Μουσικής Lab Music Education Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τη σχετική περιγραφή: «Οι μαθητές και καθηγητές του lab μας ταξίδεψαν με νότες μουσικής, στην πρώτη τους συναυλία, για να μας παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Έπαιξαν πιάνο, ντραμς, ηλεκτρική κιθάρα και μας τραγούδησαν!

Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε και τους μαθητές κλασικού πιάνου του ολοήμερου προγράμματος των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά με την καθηγήτριά τους Πηνελόπη Μακροπούλου – οι οποίοι ήταν guest της συναυλίας μας.

Ήταν μια μελωδική βραδιά, όπου καμαρώσαμε όλους μας τους μαθητές και καθηγητές στη μουσική σκηνή!

Στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά λειτουργεί το Lab Music Education, το οποίο είναι το μεγαλύτερο δίκτυο σύγχρονης μουσικής της χώρας μας. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα Ωδείο σύγχρονης μουσικής με 16 σχολές, 2.000 μαθητές πάνω από 90 καθηγητές και 30 χρόνια εμπειρίας σε αυτό.

[…] Το δίκτυο του Lab Music Education εξειδικεύεται στην εκμάθηση σύγχρονων μουσικών οργάνων. Προσφέρουμε μαθήματα κιθάρας (ηλεκτρική & ακουστική), μπάσου (ηλεκτρικό & κοντραμπάσο), drums, πλήκτρα και φωνή.

[…] Όνειρό μας είναι κάθε άνθρωπος που θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική να ανακαλύψει και να ακολουθήσει το δικό του ήχο, και να απολαύσει το μοναδικό δώρο της μουσικής!

Για περισσότερες πληροφορίες και για δωρεάν μάθημα γνωριμίας μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 27210- 92022/92122 με τη διευθύντρια Απογευματινής Ζώνης των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, Τίνα Γιαννακέα».