11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: Με τις «Νεφέλες» έπεσε χθες η αυλαία

11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: Με τις «Νεφέλες» έπεσε χθες η αυλαία

Το 11ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη έριξε αυλαία χθες, ανανεώνοντας το ραντεβού του για τη 12η διοργάνωση το 2025, και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και θεατές.

Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας περιλάμβανε το έργο «Νεφέλες» του Αριστοφάνη, που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου.

Για να παρακολουθήσουν την παράσταση στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης συγκεντρώθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα εξής σχολεία: Δημοτικό Σχολείο Μερόπης, Δημοτικό Σχολείο Χαροκοπιού, 8ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας (τάξεις Γ’ και Στ’), Δημοτικό Σχολείο Σπερχογείας, Δημοτικό Σχολείο Βαλύρας, 4ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, καθώς και γονείς μαθητών του 2ου Γυμνασίου Παλαιού Φαλήρου.

Επίσης, πολλοί γονείς μαθητών ηθοποιών από το Π. Φάληρο ταξίδεψαν προκειμένου να παρακολουθήσουν το θεατρικό και να βρεθούν δίπλα στα παιδιά τους.

Αναμνηστικά διπλώματα, τέλος, απονεμήθηκαν στους συντελεστές από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαίας Μεσσήνης, Κώστα Πανούση.