Μπήκε να κλέψει και ξέχασε τα προσωπικά του στοιχεία

Μπήκε να κλέψει και ξέχασε τα προσωπικά του στοιχεία

Να κλέψει προσπάθησε ένας 30χρονος, όμως όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά δεν ήξερε και να κρυφτεί, αφού στο σπίτι στο οποίο μπήκε μαζί με τα διαρρηκτικά εργαλεία άφησε και τα προσωπικά του στοιχεία!

Όλα έγιναν στην Αμφιθέα, όπου νωρίς το πρωί ο 30χρονος παραβίασε παράθυρο που διαμένει 87χρονος μαζί με το γιο του. Αφού μπήκε, ερεύνησε τους χώρους, όμως έγινε αντιληπτός από το γιο και τράπηκε σε φυγή χωρίς να προλάβει να αφαιρέσει κάτι.

Στη βιασύνη του επάνω, όμως, ξέχασε μέσα στο σπίτι ένα σακίδιο πλάτης που είχε μαζί του. Μέσα σε αυτό είχε διαρρηκτικά εργαλεία, ένα μπρελόκ κι ένα έγγραφο με τα προσωπικά του στοιχεία. Για την απόπειρα κλοπής ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης και σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία.

Επίσης, στο Ασπρόχωμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνελήφθη ένας 43χρονος, γιατί είχε αφαιρέσει από ανασφάλιστο αυτοκίνητο ένα κινητό τηλέφωνο, 100 ευρώ, μία κάρτα τραπέζης  και προσωπικά έγγραφα. Μάλιστα, το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή του και επιστράφηκε.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του είχε διαπράξει ακόμη μία κλοπή, έχοντας αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο από τη θήκη μοτοποδηλάτου.