Έκλεισε τον Καλαματιανό Άρη Χανδρινό ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε τον Καλαματιανό Άρη Χανδρινό ο Παναθηναϊκός

Σημαντική κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον από τους “πράσινους”, που ήρθαν σε συμφωνία με τον 22χρονο λίμπερο του Μίλωνα, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με το “τριφύλλι” στο στήθος.

Μπορεί η χρονιά ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί, καθώς απομένει να κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στη Volley League, ωστόσο οι ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό τους και ο Παναθηναϊκός φρόντισε να ενισχυθεί στη θέση του λίμπερο.

Το “τριφύλλι” έφθασε σε συμφωνία με τον Άρη Χανδρινό, ο οποίος θα ενταχθεί στο σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου από το προσεχές καλοκαίρι. Ο 22χρονος Καλαματιανός λίμπερο ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας του Μίλωνα και το εξαργύρωσε, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, αποχαιρέτησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κλείνοντας αυτήν τη σεζόν, δεν μπορώ παρά να αισθανθώ βαθιά ευγνώμων για το ιστορικό αυτό ταξίδι της φετινής χρόνιας με τον Μίλωνα. Ξεκίνησε από την πορεία μας μέχρι τα προημιτελικά του Cev cup, με τα playoffs του πρωταθλήματος και έκλεισε με τον τελικό του final four του κυπέλλου. Μια μαγική χρονιά γεμάτη αναμνήσεις και εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου για μια ζωή. Μια ομάδα που είχα την τιμή να είμαι μέλος, που με πίστεψε και με στήριξε. Στους φίλαθλους του Μίλωνα, στον σύλλογο, στους προπονητές μου και στους συμπαίκτες μου, στον κάθε ένα ξεχωριστά είναι μεγάλο ευχαριστώ» έγραψε ο Άρης Χανδρινός στην ανάρτησή του.

ertsports.gr