Επίσκεψη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Επίσκεψη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας  στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επισκέφτηκε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., γιατρός Μανώλης Μάκαρης, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Υγείας  της ΝΕ, γιατρό Γιάννη Κωνσταντόπουλο και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΝΕ, Τάσο Δρούλια.

Όπως σχολιάζεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ: «Για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ζητάμε να ξαναγίνει αυτόνομο. Να αποφασίζει μόνο του για τη λειτουργία του και το προσωπικό του και να μην αναγκάζεται να καλύπτει διαρκώς κενά άλλων περιοχών. Να σταματήσει η συνεχής απόσπαση των γιατρών της Κυπαρισσίας προς τη Καλαμάτα.

Ζητάμε όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου στην Καλαμάτα, ο υπάρχων να μεταφερθεί στη Κυπαρισσία για να καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να  διαμορφωθούν από τώρα οι υποδομές για τη λειτουργία του. Ζητάμε περισσότερες θέσεις αιμοκάθαρσης, ώστε να μην αναγκάζονται ασθενείς να ταξιδεύουν διαρκώς σε γειτονικούς νομούς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την υγεία και σύντομα θα ανοίξουμε το Φάκελο “Υγεία” στη Μεσσηνία, με συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις».