Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κλιμάκωση της πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κλιμάκωση  της πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή

Η Επιτροπή Ειρήνης Μεσσηνίας (μέλος της Επιτροπής Ειρήνης για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη-ΕΕΔΥΕ) εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την κλιμάκωση της πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή, ύστερα και από την αναμενόμενη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ως απάντηση στη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό.

Για το λόγο αυτό διοργανώνει διαμαρτυρία σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, στην πλατεία Όθωνος, ενάντια στην κλιμάκωση της πολεμικής έντασης στη Μέση Ανατολή και τη συνεχιζόμενη σφαγή του παλαιστινιακού λαού.

«Καλούμε το λαό και ιδιαίτερα τη νεολαία να εκφράσει ένα πάνδημο όχι στον πόλεμο, στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού και στη μη συμμετοχή της χώρας μας στις σφαγές.  Στις 21/4 γίνεται και στην Αθήνα η μαραθώνια πορεία Ειρήνης στα βήματα του Γρηγόρη Λαμπράκη και το διήμερο 20-21/4 γίνονται ανά την Ελλάδα εκδηλώσεις στο πλαίσιο της  Πανελλαδικής Ημέρας Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης της  ΕΕΕΔΥΕ» σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα.

Κατά τη διαμαρτυρία θα μιλήσει ο Αργύρης Σμυρνής, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Μεσσηνίας – πλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος εν αποστρατεία.